1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Zhvillimi i Booking Albania

Tema tek 'Projektet Tuaja' e hapur nga beyourself, 14 Qershor 2022.

1. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Pershendetje, po ju prezantoj me projektin qe po e zhvilloj me deshire dhe pasion e cila ka te beje rreth promovimit te natyres,kultures, plazheve,qyteteve te Shqiperise.
    Une jam fillestare ne cdo gje, por nga dita ne dite po mesoj dicka te re.
    Ky projekt kishte gati me shume se 1 vite ne planet e mia, por qe sot erdhi koha qe ta zhvilloj dhe pse jo mos te arrije sukses.
    Le te flasim per Booking Albania
    Une ketu poshte do t'iu tregoj deshiren time por qe eshte pak e veshtire per sa i perket anes financiare sepse nje investim i till kerkon shume lek. Gjithsesi un po mendoja te krijoja nje website ne te cilin te postoja keshilla, kulturen e Shqiperis etj... Deri sa te krijoj nje komunitet te madh.

-Cfare eshte Booking Albania?
    Booking Albania eshte nje platforme rezervimi online e cila ndermjeteson midis Hoteleve, Shtepive me qira te pushimeve dhe guesthouse.
    Ajo se cfare ne duam eshte qe njerezit te perdorin platformen Booking Albania dhe te gjejne ate qe deshirojne duke rezervuar drejtperdrejte nga platforma.
    Ne jemi ne fillimet tona dhe qe te fitojme sa me shume eksperienc dhe te kemi nje zhvillim te platformes, menduam qe te kontaktojme me biznese te ndryshme dhe t'u ofrojme atyre reklamimin falas ne faqen/platformen tone.
    Booking Albania ka per synim te promovoje natyren, kulturen, plazhet e Shqiperise dhe po ashtu zhvillimin e turizmit ne Shqiperi.
    Reklamimi jone ka per synim njerezit nga vende te ndryshme te botes kryesisht Europen. Shtete si Polanda, Greece, Italy dhe shume te tjera. Prandaj dhe platforma do te jete ne Anglisht per arsye se fokusi jane 'TURISTAT'.
    Nese jeni te interesuar per t'u bere pjese e jona, ju lutem na kontaktoni ne Instagram: @bookingalbanian ose E-mail: [email protected]

bstermasi1 dhe Universal pëlqejnë postimin.
  2. clusterphys

clusterphys Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,059
    Pëlqimet:
    350
    Pikë nga trofetë:
    138
    po ta jap nje pergjigje shkurt se kam punuar per hotelet, dhe e di mire kete pjese. Mos u lodh kot. Ka plot kompani online rreth rezervimit hoteleve qe jan shqiptare dhe jan deshtim. Dy menyra, ose nga booking.com ose nga site direkt i hotelit qe eshte me lire per rezervim se ska komisione. Me mire kontakto hotelet qe skan website dhe bejua sesa i futesh kesaj pjese qe sdo kesh sukses se e njof mire. Gjithe shqiptare te huaj i referohen booking.com aty gjejn hotelin, nese duan e kerkojn ne google emrin e hotelit dhe rezervojn direkt tek ai.

3. tupac.al

tupac.al Anëtar Aktiv

Postimet:
    419
    Pëlqimet:
    474
    Pikë nga trofetë:
    123
    Bish, per cdogje ka alternative dhe konkurence plot por gjithmone gjeja jote eshte me e mire se e tjetrit.

@beyourself suksese me projektin, bofsh SHIBA sa ma shum xp

beyourself pëlqen postimin.
  4. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Ma prishi terezin komenti lart.
    Nuk ka shume platforma ne shqiperi si kjo...
    Plus booking albania, un ne platforme do dal te jap me shum informacione sec jep booking.com, do flas per cdo qytet te shqiperis, do te punesoj persona per te bere video ne anglisht dhe te prezantojne shqiperine tek turistet. Booking vetem hotele tregon nuk tregon detaje rreth kultures shqiptare etj...

Shpërndaje faqen

Loading...