1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Video kundrejt pageses

Tema tek 'Audio dhe Video produksion' e hapur nga Blunivers, 30 Mars 2021.

1. Blunivers

Blunivers Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    86
    Pikë nga trofetë:
    38
    Pershendetje miq,
    Jam duke kerkuar persona qe jane te afte te krijojne video promocionale.
    Po ju nis nje link ne youtube per te krijuar nje ide :

Koncepti eshte i till, por behet fjale per produkte te tjera, te tipit : host. server, sms, app etj

Ju lutem kush ka interes te bej video te tilla kundrejt pageses, te me kontaktoj per te shkembyer me shume informacion ne lidhje me ato cfare duhet, si dhe tme bej te ditur vleren dhe cmimet qe ai ka per video te kesaj natyre, pasi kam ndemrent te bej si fillim 5 video

Ps: edhe nese dikush ka ndonje ekperience ne ndoje web online qe te jep mundesi per te krijuar projekte te tilla kunderejt pageses tme bej te ditur, sepse me kursen kohe qe une te kerkoj ne ndonje web me indiane qe e ofron

Corleone21 pëlqen postimin.
  2. Corleone21

Corleone21 Anëtar

Postimet:
    47
    Pëlqimet:
    12
    Pikë nga trofetë:
    8
    Me pelqeu shum kjo puna me editu video per biznese :D , me thuaj per cfare ta bej ta provoj ta bej nje video?

3. Blunivers

Blunivers Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    86
    Pikë nga trofetë:
    38
    Faleminderit @Corleone21 Me shkruaj ne privat, sepse kam 20 min qe dua. pergjgijem edhe serveri del offline ketu

4. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,138
    Pëlqimet:
    502
    Pikë nga trofetë:
    193
    Intereresed

5. Blunivers

Blunivers Anëtar Aktiv

Postimet: