1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Template Game Server Hosting

Tema tek 'HTML // CSS // JavaScript' e hapur nga powerhost.al, 4 Gusht 2020.

1. powerhost.al

powerhost.al Anëtar

Postimet:
    10
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    3
    Përshëndetje këtu desha të prezantoj punën time që më ka marrë kohë rreth një javë. Këto jan template të cilat mund të përdoren për Game Server Hosting, VPS Hosting e të tjera. Templatet përmbajnë :
    -Index : Paraqitet garantimi i Mbrotjes nga Sulmet DDoS, Pagesë e Sigurtë dhe Aktiviteti i Suportit. Më poshte janë paraqitur (Order) të cilat janë të paraqitura në hollësi se çfarë përmbajnë dhe në fund pjestarët e staffit që tregojnë punën dhe eksperiencën e tyre.
    -Pricing : Orderët e paraqitur në gjerësi se çfarë përmbajnë, garantimi për aksesin në Panel të serverit, aksesin në FTP të serverit dhe kualitetin e tij të lartë.
    -Features : Paraqiten të gjitha garantimet që bëjnë pjesë në blerjen e një serveri apo çfarëdo që është.
    -Contact : Kontaktimin përmes email. Ka sistemin që dërgon direkt mesazhin në e-mail.
    -About : Flet rreth menaxhmentit (stafit administrativ), tregon se sa serverë janë të hostuar dhe tregon gjerësisht rreth website-s.
    -Login dhe Sign Up : Kyqja dhe Regjistrimi të cilat janë vetëm dizajn nuk përmbajnë ndonjë panel të veçantë.
    Pres kritika nga ju.[​IMG]
    Foto :
    https://imgur.com/a/KSka3LX

Last edited: 4 Gusht 2020
    Taboo, D3LL4, Story AK dhe 2 anëtarë tjerë pëlqejnë postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...