1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Të rinjtë shqiptarë pranë fitores së garës nga NASA, votoni që të arrihet kjo fitore

Tema tek 'Lajme nga itShqip' e hapur nga Arsim N., 8 Maj 2015.

1. Arsim N.

Arsim N. Anëtar Legjendë

Postimet:
    1,928
    Pëlqimet:
    237
    Pikë nga trofetë:
    183
    I përzgjedhur nga juria e NASA-së, ekipi nga Kosova, NatEV Explorer, vazhdon ende të qëndrojë në vendin e parë në garën prestigjioze për projektin më të mirë.

Ky projekt, i cili vlerësohet me vota, është përzgjedhur nga NASA ndaj 350 projekteve të tjera nga 133 shtete të ndryshme. Për të vazhduar qëndrimin në pozitën e parë dhe për të fituar këtë çmim, ekipi prapa projektit NatEv Explorer ka nevojë për votën tuaj, të cilën mund ta dhuroni duke klikuar në lidhjen e mëposhtme.

NatEv Explorer aktualisht mburret me vendin e parë me mbi 57000 vota, por gjërat mund të ndryshojnë pasi që kanë mbetur edhe pak orë në dispozicion tek kjo garë e ngushtë, andaj nxitoni për të votuar./ITshqip/

Voto për NatEv këtu: https://2015.spaceappschallenge.org/award/#peopleschoice

2. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,567
    Pëlqimet:
    1,292
    Pikë nga trofetë:
    358
    Une votova dhe ishalla fitojme :D
    Tash nje pyetje e kam.Ato Votes tek ky projekts po shtoheshin si sekonda :p Is it real ?

3. Misteriozi

Misteriozi Anëtari i muajit I

Postimet:
    2,125
    Pëlqimet:
    259
    Pikë nga trofetë:
    153
    Sot nja 30 her kom votu me Private Browser , me 4 VPS , + me VPN :D

4. Blerim R.

Blerim R. Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    7,259
    Pëlqimet:
    1,268
    Pikë nga trofetë:
    358
    Real jon sepse po votojn shqiptaret shum.

5. -f0rGivE.

-f0rGivE. Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,206
    Pëlqimet:
    130
    Pikë nga trofetë:
    93
    Kto 4 tjerat jon met n'qat kuot kurse te na veq po shtohen si sekonda hahaha. Duhet me pranu, me 2 milion popullsi ta bojm telashe NASAN hahahah :D

6. bmwplako

bmwplako Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,742
    Pëlqimet:
    699
    Pikë nga trofetë:
    243
    une kome vootuu .
    po tashh qe fitojj . qka kanne me fituu kta =
    a muni me kallxu ma detajj se qfar projketii kann boo ktaa ... detajee

7. Shkodrani

Shkodrani Anëtar Aktiv

Postimet:
    315
    Pëlqimet:
    75
    Pikë nga trofetë:
    28
    Shiko lidhjen me poshte per me shume infro rreth projektit te tyre:
    Code:
    https://2015.spaceappschallenge.org/project/natev-explorer-natural-events-explorer-project/
    Sa i perket pyetjes se cka kane me fitu, do kene mundesine te shkojne ne Seline e NASA-s ne Amerike per te shikuar LIVE lansimin e nje rakete dhe gjithashtu ka mundesi qe projekti i tyre te jetesohet, pra juria profesioniste e NASA-s do vendose nese projekti ia vlen te jetesohet dhe pas nje kohe do te jete ne dispozicion per perdorim nga e gjithe BOTA, tash a do bashkepunojne me grupin #Nat_Ev per me jetesu projektin apo do e blejne idene e tyre mbetet te shihet ne te ardhmen.

Pershendetje!

Last edited: 9 Maj 2015
    bmwplako pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...