1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje Sign in me domain mail?

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga Valdrin Miftari, 22 Gusht 2023.

1. Valdrin Miftari

Valdrin Miftari Anëtar i Njohur

Postimet:
    827
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    38
    Pershendetje, E kam marr nje laptop te ri per pune, njekohsisht per paketen e Office kam pagu licencen e kam ble kodin, po tash kur po ja jap licencen e offices, menjeher me redirekton mu bo SIGN in me email te microsofti, po me email privat temin nuk mundem mu loginu (Sipas rregullores shtetit ku jetoj eshte VEPER PENALE) duhet patjeter me emailin e punes (Email i punes eshte me domain e fan pages te punes "@vendiipunes.org") kur tentoj mu kyc me emailin e punes thot ki email nuk eshte Microsoft Mail edhe nuk po mundem asesi me aktivizu officen e konkretisht outlookin)
    Per crack e me KMS kshtu sum vyn pergjigje, i kam metoden krejt me licensu ne te zez po nuk guxoj se pergjigjem ligjerisht nese nuk e aktivizoj me kete kete licencen qka e kam ble.

2. ﴾.﴿

﴾.﴿ Anëtar Legjendë

Postimet:
    4,460
    Pëlqimet:
    1,806
    Pikë nga trofetë:
    243
    do besh login me e-mail-in qe e ke blere
    nga email-acount qe ke berre blerjen

3. Valdrin Miftari

Postimet:
    827
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    38
    Nuk e kam ble online, e kam ble nga shitorja privat, vetem kodi vjen mrenda paketimit nuk ka email :(

4. ﴾.﴿

﴾.﴿ Anëtar Legjendë

Postimet:
    4,460
    Pëlqimet:
    1,806
    Pikë nga trofetë:
    243
    atehere kontakto shitesin
    pirate nuk diskutojme ketu

Poshnjari pëlqen postimin.
  5. Valdrin Miftari

Postimet:
    827
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    38
    Nuk eshte puna te shitesi, kjo duhet te rregullohet permes mailboxit, domain mailit :(

6. ﴾.﴿

﴾.﴿ Anëtar Legjendë

Postimet:
    4,460
    Pëlqimet:
    1,806
    Pikë nga trofetë:
    243
    atehere kontakto microsoft

Shpërndaje faqen

Loading...