1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Problem i Zgjidhur Si mund te terheq parate qe kam ne PayPal?

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga ana710, 8 Tetor 2018.

1. ana710

ana710 Anëtar

Postimet:
    5
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    11
    Pershendetje.
    Dua te di se cilat nga bankat ne shqiperi te ofrojne mundesine per te terhequr leke cash nga PayPal?
    Punoj online dhe parate qe kam fituar i cova te karta e kreditit te mamit tim te banka BKT. Kur vajta per te terhequr leket me than qe BKT nuk lejon qe keto leke te terhiqen por vetem per te bere blerje online (nderkohe kur hapa llogarine me mamin na than qe behet).
    Momentalisht nuk jam ne marrdhenie pune dhe mesa di une bankat ne Shqiperi nuk te lejojne te nxjeresh kart krediti po nuk qe ne marrdhenie pune. A jan kartat prepaid nje opsion dhe ku mund ti gjej?
    Gjithashtu sa eshte limiti qe mund te terheq?
    Ju falenderoj per kohen tuaj.

2. Best Answer:
    Post #2 by clusterphys, 9 Tetor 2018
  3. clusterphys

clusterphys Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,056
    Pëlqimet:
    348
    Pikë nga trofetë:
    113
    Best Answer
    Leket i terheq vetem me karte. Prandaj ske pse pyet te bankes. Hap nje karte visa tek credins pa komisjone e ke. Lidhe me paypal dhe i ben withdraw pa problem. Shuma me sa di une 1 miljon lek mban maximium. Une kete kam perdor shume mire deri sa ma beri limited accountin. Nese ke transferta te medha te sugjeroj payoneer jo paypal. Tung

ana710 pëlqen postimin.
  4. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,331
    Pëlqimet:
    1,212
    Pikë nga trofetë:
    343
    Unë personalisht kam perdorur fibank. Hapa një llogari në euro dhe paguaja komision diku tek 1.5€ në muaj më duket, pasi kam më shumë së një vit që jam larguar. Kartën e mora në euro. Parat kalonin në bank cdo fillim muaj pa komision. Nëse doja te kalonin me pare duhet te paguaja komision. Por pyet njëherë se kushtet mund te kenë ndryshuar.
    Për të hapur një llogari nuk nevojitet për kontratë pune.

ana710 pëlqen postimin.
  5. ana710

ana710 Anëtar

Postimet:
    5
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    11
    Shume faleminderit per pergjigjet tuaja.

Shpërndaje faqen

Loading...