1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Diskutim Si ishte 2019 dhe planet e juaja per 2020 (Diskutime)

Tema tek 'Diskutime tjera' e hapur nga Alkeo, 1 Janar 2020.

1. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,158
    Pëlqimet:
    511
    Pikë nga trofetë:
    193
    Pershendetje do te doja te ndanim me njeri tjetrin cfare kemi arritur ne 2019 dhe cfare planesh kemi per 2020. Un personalisht gjate 2019 jam marre ne pergjithesi me Youtube me nje channel te vogel gjate te gjithe vitit kam arritur gati 1.5milion views gjithsej kte vit dhe kam marrur diku 400$, megjithate nuk jam marre shum me ate sepse jam marre me shkollen + dhe kurse te ndryshme ne udemy (mostly free per photoshop, premiere pro dhe programing css bootstrap dhe pak javascript) ne 2020 kam plan me nisur nje webfaqe dropshipping ne shopify dhe besoj se me pak investim ne te me facebook/instagram ads besoj se si fillim sdo kem fitime por mbas disa kohesh do kem sepse jam duke u pregatitur shume per kte :p, mendoj te perforcoj me shume dhe javascript dhe note.js dhe pak a shume kjo eshte. Do isha shume i lumtur nese dhe ju do ndanit idete tuaja ne komente poshte :) P.s: mosha 17 vjec

boni dhe Universal pëlqejnë postimin.
  2. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,337
    Pëlqimet:
    1,213
    Pikë nga trofetë:
    343
    Duke e nisur dhe u nisur nga mosha më vjen vërtet mirë për ty. Të uroj të arrish synimet e tua dhe të kesh sukses në jetë.
    Unë personalisht jam dhënë në fushën e artikujshkrues pasi më pëlqen përkthimi. Për 2020 kam plane të ngre nje web të ri.

perrex dhe Alkeo pëlqejnë postimin.
  3. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,158
    Pëlqimet:
    511
    Pikë nga trofetë:
    193
    Ah mos me thuaj nuk mund te bej asnje gje online sepse skam credit card dhe te perdor te te aferme esht nje besdishmeri e madhe, por gjithesesi ja kam dal deri diku :p ,suskese ty

Poshnjari pëlqen postimin.
  4. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,337
    Pëlqimet:
    1,213
    Pikë nga trofetë:
    343
    Jo, jo. Jo për atë. Por për mënyrën e të menduarit. Që do të bësh diçka me punë dhje jo si alabak vidh andej e këtej. Të uroj të të marri google për tu pranuar gjuha shqipe :p

Alkeo pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...