1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje Si exchange punojne ?

Tema tek 'Diskutime tjera' e hapur nga ergialb, 19 Maj 2023.

1. ergialb

ergialb Anëtar

Postimet:
    47
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Pershendetje te gjithve uroj te jeni mire, desha te pyes mos dikush ka njohuri ku valutat i shesit eurot ose dollaret qe bejne , qe bejn fitimin e tyre dmth , faleminderit

Per valutat fizike jo ato online

Last edited by a moderator: 20 Maj 2023
  2. p3n7357

p3n7357 Anëtar i Njohur

Postimet:
    570
    Pëlqimet:
    180
    Pikë nga trofetë:
    73
    Une shkoj blej euro me 116.2 lek
    Ti vjen shet euro me 112.1
    Fitimi exchange 4.1 pik difference

Poshnjari dhe ergialb pëlqejnë postimin.
  3. ergialb

ergialb Anëtar

Postimet:
    47
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Prsh , e kuptoj llogjiken kur kam pyetur dike qe shkembente euro ne rruge ai me tha qe i shes tek banka ne korce por sme dha ndenje emer konkret , sepse mendoj valutat bejn furnizime me lek sepse marrin vetem euro, dmth nxjerrin fitimet atje ku i dorezojne eurot sepse smund te kene vetem euro mendoj qe ju duhen furnizime ne lek, te falenderoj

4. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,323
    Pëlqimet:
    1,210
    Pikë nga trofetë:
    343
    Ka disa metoda. Një mund të jetë ajo që referuar antarit me kartë, një mund të jetë e jotja por kjo është me e rrallë sepse me sa di banka ka një koificent më të vogël. Një opsion tjetër është të lidhesh direkt me biznesmen. Ata qarkullojnë mijëra euro dhe nuk kanë kohë t'i mbledhen 10-100 apo disa qindshe. Ti i mbledh dhe ua jep me një koificent më të larte disa pikë, ndoshta pak më pak banka.

ergialb pëlqen postimin.
  5. ergialb

ergialb Anëtar

Postimet:
    47
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Te falenderoj per pergjigjjen , njoh biznesmen qe shesin materieale ndertimi atyre ju duhet eruo per te te bere importet dhe e vlersojne me shume euro, kurse banka eshte menyre me stabile nqs ndodh qe biznesmenve nuk mund tju duhen euro per nje periudhe

6. p3n7357

p3n7357 Anëtar i Njohur

Postimet:
    570
    Pëlqimet:
    180
    Pikë nga trofetë:
    73
    Ne banke ti ben funizimet me valuta por eshte e veshtire te nxjerr fitim pasi kan kurs me pikee te ulet prandaj fitimi me I madh vjen tek difference e pikeve exchange + extra sherbime

ergialb pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...