1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

[qa asht qekjo]

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga lumz, 18 Mars 2011.

  1. lumz

    lumz Anëtar Legjendë

    Postimet:
    1,665
    Pëlqimet:
    48
    Pikë nga trofetë:
    93
    javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6;
    y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200;
    DI=document.getElementsByTagName("img")
    ; DIL=DI.length; function A(){for(i=0;
    i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position=
    'absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*
    x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)
    +"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);
    copy kodin edhe qite ne URL
    te pelqen ?

    a mundet me dit qa asht qekjo njani admin i faqes probleme kompjuter ma qoj tha qite ne url nelt qa asht tregoni nese dini
     
  2. valdetshala

    valdetshala Anëtar i Njohur

    Postimet:
    583
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    38
    Hyni ne Google the pastaj shkoni Images ose Fotografi mandej kerkoni dicka psh: Waterfall
    Kur te dalin fotografit e ndrroni Url dhe e shkruani ket :
    Cito:
    javascript:R= 0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images ; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math. sin(R*x1+ i*x2+x3)* x4+x5; DIS.top=Math. cos(R*y1+ i*y2+y3)* y4+y5}R++ }setInterval('A()',5); void(0);
     
  3. dDitt.

    dDitt. Anëtar me Përvoj

    Postimet:
    1,376
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    56
    ska kurfar funksioni tek un !
     
  4. valdetshala

    valdetshala Anëtar i Njohur

    Postimet:
    583
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    38
    Ka por nese perdor Mozilla Firefox dhe rasisht NoScript AddOnn at'here ke veshtiresi, sepse ky java script eshte qe pothuajse 4 vite gati
     
  5. arditi11

    arditi11 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    454
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    0
    Ka efetkt fillon ti sill fotografit e provova ne explorer 7(apo 6) cili eshte me i vjetri
     
  6. donkicho

    donkicho Anëtar i Njohur

    Postimet:
    538
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    36
    per qka osht kjo ?
     
  7. jahir

    jahir Anëtar me Përvoj

    Postimet:
    1,127
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    58
    Kodi qe ke paraqitur ti qenka per ti levizur FOTOT, nje gje e bukur per tu pare :p.
     

Shpërndaje faqen

Loading...