1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Program Librarie apo Biblioteke

Tema tek 'C# // C++ // VisualBasic' e hapur nga sppoozy, 4 Maj 2014.

  1. sppoozy

    sppoozy Anëtar Aktiv

    Postimet:
    262
    Pëlqimet:
    17
    Pikë nga trofetë:
    28
    Kam cekur edhe ne disa tema te tjera per kete program. Por tani vendosa ti shperndaj disa Foto reth Programit... Programi mund te behet ne shume menyra , sidhe mund ti shtohen edhe shume menyra pune.Programi eshte shume i siguruar me kopje te te dhenash baze. Programi eshte i punuar nga disa bashkpunime.

    Pranojme edhe Kritika, dhe tregoni cka duhet ti shtoj dicka me te vecant apo me te pershtatshme.
    Programi Permban:

    Login Form(Identifikimi i Punetorit ose Administratorit)
    MainForm (Pjesa ku gjendet Menuja e Prog.)
    Anetaret (Anetaret qe huazojne Libra-Regjistrimi,Mirembajtja)
    -Raporti i Anetareve
    Lista e Librave (Regjistrimi,Mirembajtja)
    -Raporti i Librave
    Huazimi i Librave (Huazimi i Librave permes Anetareve)
    -Detajet e Huazimeve
    -Raporti i Huazimeve
    Kthimi i Librave (Rikthimi i Librave permes Anetareve)
    -Detajet e Kthimeve
    -Raporti i Kthimeve

    Ja disa ScreenShot ...

    Login Form
    [​IMG]

    Main Form.
    [​IMG]

    Lista e Librave (Detajet)
    [​IMG]

    Lista e Librave (Shiko te Gjitha)
    [​IMG]

    Huazimet( frmHuazimet)
    [​IMG]

    Rikthimi i Librave (frmKthimi)
    [​IMG]

    Anetaret (frmAnetaret)
    [​IMG]

    Zhvilluesit e Programit
    [​IMG]

    Raporti i Librave
    [​IMG]
     
    Shehat pëlqen postimin.
  2. Zyklon

    Zyklon Bitcoiner

    Postimet:
    3,500
    Pëlqimet:
    344
    Pikë nga trofetë:
    253
    Mire po duket, po tek Lista e librave kesh tu mendu me shtu ISBN por veq e paska por nuk i paske shtu ne DB me ISBN, po besoj eshte me e lehte me kerku nje liber me ane te ISBN ku e di qe eshte kode unik per cdo liber, po kto te autoreve tone, sidomos me te vjetra mduket qe nuk kane fare ISBN.

    Kerkesat dhe sygjerimet duhesh me i marre dhe me ia pershtat shume atij qe punon me kete program, pra puntorit qe punon ne biblotek dihet qe jane me te vjeter ne moshe, dhe nese ai msohet dhe dine me shtu liber, me i huazu dhe me punu me te pa problem, mundesh me konsideru qe programi ka qene i suksesshem.
    Po duket qe nuk ka dicka te komplikuar ne kete program, por per personelin qe jane me ne moshe, i duket 'aeroplan' kjo pune !
     
  3. sppoozy

    sppoozy Anëtar Aktiv

    Postimet:
    262
    Pëlqimet:
    17
    Pikë nga trofetë:
    28
    @Zylkon Pasi mendove per ISBN atehere kam me ja shtu nji TextBox per kerkimin e ISBN...
    Programi mund te behet ende me i thjeshte, duke krijuar vetem disa Butona ne MainForm dhe duke ia heq Menune, p.sh (Librat,Huazimet,Kthimet,Anetaret,Detajet e Huazimeve dhe Detajet e kthimeve) pa futur raportet, i vjen me pas 6 butona ne MainForm . Kjo menyre mund te behet per me te moshuarit sigurisht.
    Punetori i Librarise mund ta kerkoj ne cfardo menyre programin, dhe pa problem qe ia regulloj.
     
    mirage pëlqen postimin.
  4. mirage

    mirage Anëtar

    Postimet:
    1
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    pls me ndihmoni me nje
    Program Librarie apo Biblioteke per nje shkolle qe ka pak a shume deri 5 mije libra
     
    p3n7357 pëlqen postimin.
  5. ﴾.﴿

    ﴾.﴿ Anëtar Legjendë

    Postimet:
    3,324
    Pëlqimet:
    967
    Pikë nga trofetë:
    243
  6. ﴾.﴿

    ﴾.﴿ Anëtar Legjendë

    Postimet:
    3,324
    Pëlqimet:
    967
    Pikë nga trofetë:
    243
    Alfa eBooks Manager

    Code:
    promo @ https://sharewareonsale.com/s/alfa-ebooks-manager-giveaway-coupon-sale
     
  7. Papillon

    Papillon Anëtar

    Postimet:
    14
    Pëlqimet:
    9
    Pikë nga trofetë:
    3
    Ndoshta kishte qene mire me pase 1 checkBox ISBN ku, kur eshte checked, paraqitet nje textBox dhe dhe ke mundesi me shkruajt ISBN, kurse kur eshte unChecked atehere checkBox behet i padukshem.
    Kishte me qene e perdorueshme me siguri edhe data prej dhe data deri, per vitin e botimit.
    E sidomos eshte interesant me e pase edhe nje mundesi me kerku simbas autorit, zhanrit, key words ...
    Klm
     

Shpërndaje faqen

Loading...