1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

problem me paraqitjen e punimit ne laptop nga USB

Tema tek 'Punimet Tuaja' e hapur nga dilaraa, 17 Prill 2016.

1. dilaraa

dilaraa Anëtar

Postimet:
    17
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    Pershendje forum A mund te me ndihmoni ne problemin qe kam Pasi po aktivizohet USB ne laptop pi hap krejt punimet perveq njanit mat rendesishmit tema diplomes e nqfar gjuh me enkodu provova vet po spe hap punimit po hapet me shifra kompjuterike te pakuptuara

2. Lodvald

Lodvald Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,261
    Pëlqimet:
    628
    Pikë nga trofetë:
    258
    shiko mos eshte e punur ne office 2013 ose dicka me e lart edhe ti po ehap me officet e 2007 pershembull ,
    ose uplaodoje filen diku edhe ma dergo ne pm edhe ta tregoj un

3. dilaraa

dilaraa Anëtar

Postimet:
    17
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    Leje krejt se kana me word 2010 e une e paskna tvjetrin

4. phoenix

phoenix Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,662
    Pëlqimet:
    735
    Pikë nga trofetë:
    243
    Gjithmon kur don me hap naj file me naj program qe nuk e hap at file , bone copy spari at file qe e ki edhe testoe me cilin program ban pasi tu e provu shum her me plot programe mu esh me bo corrupt dmth prishet krejt.

5. dilaraa

dilaraa Anëtar

Postimet:
    17
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    Ok flm shum per mesim Do ta kem parasysh, pasi ne shumicen e rasteve kam te bej me dokumente te rendesishme qe marrin mjaftueshem kohe per te bere

Shpërndaje faqen

Loading...