1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Problem me GPU(AMD) ne ubuntu

Tema tek 'GNU/Linux' e hapur nga F.Ndrecaj, 17 Prill 2021.

1. F.Ndrecaj

F.Ndrecaj Anëtar Aktiv

Postimet:
    321
    Pëlqimet:
    135
    Pikë nga trofetë:
    68
    Pershendetje,

kam problem me driverat e gpu ne ubuntu, kompjuteri po punonte perfekt dhe instalova driverat e grafikes se amd pastaj mu desht te ristartoja pc dhe ne momentin qe restartova kompjuteri ndizet ne momentin qe starton ubuntu nuk me jep me pamje dhe monitori fiket.
    a ka ndonje opsion ku mund te bej reset ubuntu ose nga usb nese startoj try ubuntu live version ?

2. strong iptv22

strong iptv22 Anëtar Fillestar

Postimet:
    92
    Pëlqimet:
    18
    Pikë nga trofetë:
    18
    Fut cd ose dvd dhe beje me recovery mode ndryshe I bie ta formatosh.Edhe une te njejtin problem kisha nuk me hapej asgje.

3. Artiptv

Artiptv Anëtar

Postimet:
    12
    Pëlqimet:
    7
    Pikë nga trofetë:
    3
    Tung
    Për të filluar procesin e çinstalimit, nisni një terminal duke shtypur Ctrl + Alt + T ose Ctrl + Shift + T në tastierë. Pastaj, ndiqni udhëzimet të përshkruara më poshtë.

Për të përcaktuar nëse keni të instaluar drejtuesit Nvidia në sistemin tuaj, përdorni komandën dpkg -l. Do i shef pakot e instaluara Nvidia në Ubuntu.

dpkg -l | grep -i nvidia apo emron e kartes grafike.......

dhe restarto.......

Mr.Gh0$T pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...