1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

[PinPini] Social Networking

Tema tek 'Punimet Tuaja' e hapur nga Mr.Gh0$T, 11 Maj 2020.

1. ski11z

ski11z Anëtar Fillestar

Postimet:
    77
    Pëlqimet:
    25
    Pikë nga trofetë:
    18
    Hahaha, o ti djal a e lexon vetin donihere kur shkrujsh nforum?

kqyre cka ki shkrujt...

kqyre cka ki fol palidhje, e ki kriju per 1 muj e gjys, paske perdore JS, bla bla bla ndersa secili programer e din qe per 1muj e gjys nuk behet nje projekt i tille, nga fillimi deri ne mbarim, e sidomos nese punon vet.

Boll flliqe me rrena, se tek e fundit ketu je ne forum per teknologji, ne momentin qe don me rrejt dije qe rrena shum shpejt te del, sidomos me ksi projekte advanced.

une ketu me ty e mbylla.

wolf_mc12 pëlqen postimin.
  2. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    po nrm se nese e zgjat ske qysh tvazhdosh m se shiko msg me lart o shoq ;) qe km then ja kam nis me view page dhe ne virtual code a kupton ? tash un per ty se di a e mbaron per 1 muaj e gjys a jo por un po u fiksove me nje gje pa gjum rri ;) ( bie fjala ) kshuqe shoq lexoj mir msg dhe nje her po them se ti flet koh :) ! Diten e mire!

3. ski11z

ski11z Anëtar Fillestar

Postimet:
    77
    Pëlqimet:
    25
    Pikë nga trofetë:
    18
    Postimet lexoi vet, sepse cdo here qe po shkrun po del qesharak.

Ti pershembull me ket postim tek syt e mi ki dal manipulues, dhe me ty nuk do te kisha bashkpunu per kurgjo.

4. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    o shok skm dal manipulus fare thjesht km then qe e km krijuar me javascript js , javascript json , html , xml , css , php dhe mysql dhe e kam tk view page dhe e kam ber si platform si wowonder dhe si platform tjeter skm dal fare manipulues :) ... s'tha njeri a don me bashkpunu a jo as nuk me intereson fare se ca thu ti mer shoq ;) thjesht km then qe e km bo si wowonder dhe si nj platform tjt dhe km me shtu gjona te tjera sdo e le me aq ;) + o djal kam thon qe ja kam nis prej 0 qe i kam bo me virtual code prej fillimi nk e kam blejt thjesht km fillu me app_api , api-v2 , ajax_loading , admincp , index etj etj :)

bthaci pëlqen postimin.
  5. F.Ndrecaj

F.Ndrecaj Anëtar Aktiv

Postimet:
    321
    Pëlqimet:
    134
    Pikë nga trofetë:
    68
    po naj dergo nje sc te source code te ndonjeres nga keto te shofim:yum:

6. ski11z

ski11z Anëtar Fillestar

Postimet:
    77
    Pëlqimet:
    25
    Pikë nga trofetë:
    18
    Jo bre se ja ka fut veq, veq krahasoje bro, me screenshotat qe ai i ka postu, ketu i ke full:

Screen 2:

Screen3:

mjaftojn.....

7. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    o ti shoq a mer vesh a jo po them qe i kam mar prej wowonderi dhe prej platforme tjeter , ca po mendon me trg me kto foto ? t'thash qe kodet i kam mar prej wowonderi dhe nj platform tjeter o shoq ;) shiko mir msg :) thash qe do shtoj gjona te reja ;) po ti aq nk kupton saqe flet pa par mir msg ;) Kur do mbaroj e gjith do te trg un websiten dhe do e shohesh , Deri atehere do kerkosh falje ;) qe do thuash kam fol palidhje :D

8. olsi26431

olsi26431 Anëtar Aktiv

Postimet:
    210
    Pëlqimet:
    95
    Pikë nga trofetë:
    28
    Mo shum se është marrë diku apo e ka kriju vet, që për mu nuk ka rëndësi, sepse çdo kush mund të blejë një shërbim apo dhe një platformë si kjo dhe ta modifikojë sipas qejfit dhe ta përshtasë më së miri me idenë e tijë/tyre, për mua ka rëndësi a do të heci. Dhe ajo që antari @eby e ka thënë më lart, duhet një strategji për të bo diçka që të heci, fillimisht një projekt se si duhet të funksionojë, pse jo edhe çfarë do të ofrojë ndryshe nga të tjerët. Un nuk besoj se një projekt i tillë mund të realizohet me 1k $ ose dhe me 2k $ as edhe me 10k $, gjithmonë flasim nëse pretendon audiencë të gjerë dhe jo vetëm 1k antarë. Nuk ka rëndësi se sa resurse serveri ke për ta mbajt, por se si e ke menduar popullimin e SN tënd, dhe sigurisht të duhet një strategji ofruese jo vetëm për antarët këtu, por për cilindo që shqiptar që do ta shikojë edhe qoftë nëpërmjet një reklame. Në faqen dua . com, që nisi si një SN i Shqipëtarëve, para disa kohësh kam lexuar që buxheti ishte shumë i lartë, mos gabohem diku ke 600-700k Euro (mos gabohem), dhe fakti është që jashzakonisht pak përdorej, këtë e kam me të thënë nga dikush që punonte aty me rrogë. Unë besoj se prioriteti i një grupi njerëzish që pretendojnë të fuqizojnë një SN duhet të jetë strategjia që do të ndjekin, sepse me sa pashë në platformën që kish prezantuar @DardanDaci ishin po të njëjtat gjëra që ofron dhe FB. Unë uroj dhe shpresoj të shkoni sa më larg, do të ishte diçka e mirë për të gjithë ne, duke qenë se jeni edhe pjesë e komunitetit të IT-SHQIP.

Ju shkoftë mbarë

Poshnjari dhe Mr.Gh0$T pëlqejnë postimin.
  9. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    FLM vlla per kte msg qe ke drg :) nrm qe do ket shum gjona qe fbja nk i ka :) cmimet e sponsorizimet do jen te ulta etj etj :) , pasi tmbaroje gjith kjo do e sponsorizoj faqen me 5k $ ne muaj ;) dhe shpresoj deri diku do kem regjistrime nk shpresoj per me lart kte e vendos koha gjithmon un ja nis ng A-ja deri tk ZH-ja thjesht doja mendimi i te gjith antarve cfr duhet tshtoj prndj e krijova kte post dhe jo me bo fjal me dike tjt kur un i them qe kte e km bo si wowonderi dhe si platform tjt :) tbosh kopjim ska rendesi thjesht tshtosh gjona treja qe as fbja nk i ka prndj e hapa kte postim per me marr disa mendime, kurse per sposnorizim i boj me pun ilegale dhe pun legale me tdyja palet :)

Last edited: 22 Maj 2020
  10. F.Ndrecaj

F.Ndrecaj Anëtar Aktiv

Postimet:
    321
    Pëlqimet:
    134
    Pikë nga trofetë:
    68
    Vllaqko mos e qo ma gat, sosht marre me than qe e kom ble ose e kom marr nulled. Skam asgje kunder perkundrazi te deshiroj suksese.

11. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    ckm vlla nk km turp me thon a e km blejt a osh nulled ose naj gjo tjt po them qe e km bo fiks njesoj se e km mar prej view page tash osh puna ime vlla a e km bo fiks si fb ose a ja kam marr nulled thjesht e km bo fiks si platformat e tjera se e km mar view page ( nese najkush nk e din se cfr o view page me gjith qejf ja trg se ky forum osh me ndihmu njeri tjt me sa di un ) por prb esh eh vllla se nese ja kisha mar nulled ose e kam blejt e kisha trg ne fillim tk postimi qe km krijuar kte post ! thjesht kerkova mendimin tuaj se cfr me i shtu tjt si platform ... :D

12. KMN

KMN Anëtar Aktiv

Postimet:
    384
    Pëlqimet:
    161
    Pikë nga trofetë:
    43
    Ide e mir po me duket pa marr parasysh a ke ble apo e ke ber vet
    siq e tha edhe me lart nje antar aty
    ky projekt lyp investim koxha. ish kon mir me bo ni platform diqka special vetem per shqiptaret dhe me investu per audience dhe per gjerat tjera besoj qe tkish dhez koxha

Te uroj suksese

Sent from my SM-A105F using Tapatalk

13. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,138
    Pëlqimet:
    502
    Pikë nga trofetë:
    193
  14. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    Investimin e boj vlla se e di qe ky do shum investime por nk kisha fonde te mjaftueshme nuk ja nisa :) , asaj platforme ja kam marr nulledin dhe po e bej fiks si ajo por do ndryshoj dizajnin kto do behet me e mire :) // sjm duke krijuar nje platform po krijoj dhe per muzik si esht soundcloud dhe (date) si azari etj etj ..
    Faleminderit!

15. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    Ckm vlla , do mundohem ta bej te mundur ska asgje te pamundur :) , per mom vlla kjo nuk do hidhet sepse deri tn jan 31 projekte ! dhe cdo app dhe cdo web qe jm duke krijuar dizajni po krijohet me Figma dhe me Adobe XD se jam me dy djem nbashkpunim nga hungaria dhe ata merren me dizajnin un i kodoj... Kur ti perfundoj te gjitha 31 projektet do i hedh tgjitha dhe jo 1 projekt sot dhe pas 1 jave 1 projekt tjt po du me i hedh 31 projektet njekohesisht!
    Faleminderit!

KMN pëlqen postimin.
  16. Gevio

Gevio Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,086
    Pëlqimet:
    260
    Pikë nga trofetë:
    113
    Pershendetje,

Te te jap disa keshilla per projektin qe ke menduar te besh.

Se pari, eshte e pamundur te integrosh backedin me PHP si edhe te besh design e faqes brenda 1 muaji e gjysme sic po pretendon ti. Faqja duket identike me scriptet qe shiten ne Codecanyon, por gjithsesi, po ruaj alibine tende duke pretenduar se ti e ke marre design e faqes nga ato scrtipte dhe vetem kaq.

E dyta, me buxhet $10K, ose $50K, ose $100K, eshte shume e veshtire, per t'mos thene e pamundur qe ti t'ja dalesh me kete projekt. Nese nuk po targeton disa perdorues specifik, nuk ke shanse t'ia dalesh mbane. Me perdorues specifike, e kam fjalen persona qe merren me IT, ose persona qe kane qef lojerat, ose gjera te kesaj natyre. Nese ti po kerkon te krijosh dicka generic, ose nje Facebook shqiptar, atehere eshte investim i shpenzuar kot per mendimin tim, kur shume mire ato para mund t'i perdorje tjeter kund.

Dua.com, eshte nje rrjet social tip dating inovativ per vendin tone dhe investimi qe ata kane marre se fundi shkon diku tek $2 Milion, dhe perseri kam frike se nuk do u eci per shkak se kultura shqiptare nuk i perqafon sic duhet koncepte te tilla.

Projekti yt eshte nje projekt shume i mire per te marre eksperience dhe per te zhvilluar aftesite e tua ne programim, por mbetet aty dhe nuk shoh asnje menyre qe ai te zhvillohet per me larte. Perkundrazi, vazhdo edhe krijo gjera invoative dhe qe nuk jane ne tregun shqiptar, nuk dua te te dekurajoj me fjalet e mia, por thjesht ky projekt nuk mund te kete sukses sepse ka kete natyre.

**Cdo gje qe kam shkruajtur gjithnje sipas mendimit tim.

olsi26431 pëlqen postimin.
  17. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    - (1) Pershendetje flm qe shkruajtet
    thjesht kam marr nulled dhe po e shifja si e kan bo dhe tn km me ndryshu gjona dhe km me vendos gjona te tjera por dizajni nuk e krijoj un e krijojn 2 djem ng hungaria qe merren me adobe xd/figma. kshuqe per dizajn nuk do me haj shum koh.

- (2) te pakten te perpiqem ! , km shok qe kn qejf lojerat.. cdo app dhe cdo web qe do krijoj nuk do jet per shqiperin do jet per tgjith boten!

- (3) E di :) prndj nuk po du me hap website vtm per shqiptart !

- (4) vlla thjesht te perpiqem po arrita mir po s'arrita skgj thjesht po du me e dit ku km arrit qysh e the vet :) po shpresoj qe te eci sadopak !

Faleminderit!

18. KMN

KMN Anëtar Aktiv

Postimet:
    384
    Pëlqimet:
    161
    Pikë nga trofetë:
    43
    dizajnin munesh me bo per ma pak se 1 jav kurse php te merr pun koxha

19. tupac.al

tupac.al Anëtar Aktiv

Postimet:
    419
    Pëlqimet:
    473
    Pikë nga trofetë:
    123
    Me ndriço tek kjo pjese Plliz.

20. tupac.al

tupac.al Anëtar Aktiv

Postimet:
    419
    Pëlqimet:
    473
    Pikë nga trofetë:
    123
    Un u rregjistrova tek pinpini dhe kapa 2 dashnore. Per zotin po! Ishte ender e bukur per tqen e vertet... :p

Mr.Gh0$T dhe bthaci pëlqejnë postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...