1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Peticion drejtuar Google për njohjen e gjuhës Shqipe në Google Ads dhe Google Adsense

Tema tek 'Lajme nga itShqip' e hapur nga Elton Heta, 8 Maj 2022.

1. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
    Përshëndetje të gjithëve!
    Unë kam krijuar një peticion që do e gjeni në linkun më poshtë ku do i kërkojmë Google që të pranoj gjuhën Shqipe në Google Ads dhe Google Adsense.

Shpresoj që të bëhemi sa më shumë dhe do doja që secili prej nesh ta shpërndante dhe plotësonte sepse të gjithë do dalim të fituar nëse arrijmë të ndryshojmë dicka në lidhje me këtë.
    Po listoj disa përfitime që do kemi nëse do e arrijmë
    Disa përfitime janë :
    • Marketingu në Google i bizneseve në gjuhën Shqipe.
    • Fitimet e portaleve dhe blogeve Shqiptare për klikimet nëpërmjet Google Adsense.
    • Më shumë vende pune dhe rritje e ekonomise së familjeve Shqiptare.
    • Lehtësira në shumë platforma të tjera nëse Google pranon gjuhën Shqipe.
    • etj
    Do ju lutesha dhe njëhere ta plotesoni dhe shpërndani këtë peticion sa të mundeni!
    Faleminderit!

https://chng.it/mvXGxhbt2F

olsi26431 pëlqen postimin.
  2. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,323
    Pëlqimet:
    1,210
    Pikë nga trofetë:
    343
    Hap i mire, por nuk mendoj se do merret parasysh nga google. Te tille hapi e kane bere edhe me pare.
    Gjithsesi nuk humbasim gje.

Elton Heta pëlqen postimin.
  3. p3n7357

p3n7357 Anëtar i Njohur

Postimet:
    570
    Pëlqimet:
    180
    Pikë nga trofetë:
    73
    Eshte provuar disa here por let's hope this time it works

4. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
    Do bejm cfare kemi mundesi, nese do e plotesojne shume persona mendoj qe mund te ja dalim.

5. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
    Te provosh perseri nuk eshte gabim, mendoj qe nese e marrim seriozisht mund tja dalim, Google keto na i ka pas lejuar dikur jane opsione qe na i ka hequr ngaqe Shqiptaret kane abuzuar ndaj.

p3n7357 pëlqen postimin.
  6. tupac.al

tupac.al Anëtar Aktiv

Postimet:
    419
    Pëlqimet:
    473
    Pikë nga trofetë:
    123
    Shqiptaret e kishin mundesine dhe e shperdoruan. Bllokimi i contentin shqip nuk ka tbej vetem me permbajtjen qe nuk i servirin dot googles por dhe me demin qe ne te gjith kemi shkaktu.
    Megjithse 1 te mire ja kemi bere, i kemi ndihmu me permisu platformen dhe kushedi sa bug-s kemi gjet. lol
    Nder vite shqiptaret kan treguar qe nuk duan tja dine per rregullore. Pothujse 80% e me shum kan punuar pa lexuar qofte dhe njehere te vetme ate rregullore. Pasojat i shikoni dhe i vuani sot.

Elton Heta, perrex dhe Poshnjari pëlqejnë postimin.
  7. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,323
    Pëlqimet:
    1,210
    Pikë nga trofetë:
    343
    Dhe mjerisht do t'i vuajme edhe per shume vjet akoma.

8. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
    E di dhe te gjithe jemi te vetedijshem per kete, vete Google duhet te forcoje sistemin per kete nuk mund te thote Google qe ju po beni shkelje dhe po heq gjuhen Shqipe, sistemi i tyre duhet te forcohet per ligjet, ndaj nese peticioni vazhdon ecen do kemi nje pergjigjje pozitive mendoj.

9. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
    Duhet te jemi me optimise mendoj, nuk kemi perse ti vuajm fundja dhe Google ka interesin e vet qe Shqiptaret te sponsorizojne.

10. Elton Heta

Elton Heta Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    3
  11. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    207
    Pëlqimet:
    50
    Pikë nga trofetë:
    28
    E perfunduar (y) E keni menduar shume mire, shpresojme qe te behet dicka per kete teme.

Shpërndaje faqen

Loading...