1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pershendetje. Dua te ngre nje problem.shum te madh.

Tema tek 'Tjera' e hapur nga Juxhin, 25 Prill 2017.

1. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    Shume telefonave te miqve te mi dhe te vellait tim qe kane samsung galaxy s3,s4 ose s5 nuk u punon me wifi . Nuk hapet me nuk mbyllet thjesht nuk punon me.. disa e kane cuar ne servise dhe nuk ka problem pjesesh mbase esht softwerik thone nga samsungu vete.... Ta ket bere nje veprim te tille samsung??! duhet me patjeter ta bejme te madhe ta dije kushdo kete gje... nje servis tha duhen 60€ per versionin e ri.. E di qe esht super mashtrim.por njerzit qe msarin vesh detyrohen ti cojne..... Di ndonjeri cfare po ndodh me modelet e vjetra te samsung?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

2. clusterphys

clusterphys Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,054
    Pëlqimet:
    348
    Pikë nga trofetë:
    113
    Une s5 e kam dhe nuk e ndryshoj deri sa te dale jashte funksonit. Shum kenaqur jam me te. Asnje prob deri tani.

3. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    Shum tela samsung modele te vjeter po ju ndodh ky problem... Se di pse

4. iAlbert

iAlbert Anëtar Aktiv

Postimet:
    133
    Pëlqimet:
    46
    Pikë nga trofetë:
    53
    Nuk e ben Samsung por android.
    Ja te tregoj une pse; Vetem 8% e te gjithe perdoruesve te android perdorin versionin e fundit te android, gje qe rezulton ne ngadalsimin e telefonit, siguria bie ne 0, nuk mund te kesh versionin e fundit te ndonje aplikacioni ose nuk mund ta instalosh fare dhe shkakton probleme ne sistem qe rezulton sikur ato qe i ke cek ti apo te ngjashme, me pak fjale sistem i deshtuar. Perkundrazi iOS vetem 24ore pas lansimit te ndonje update te ri 80%+ perdoruesve e kan te instaluar dhe ne pergjithesi 89% e perdoruesve e kan te instaluar sistemin e fundit iOS.

5. iboanonymous

iboanonymous Anëtar i Njohur

Postimet:
    554
    Pëlqimet:
    117
    Pikë nga trofetë:
    88
    se di ndoshta vet telefonat i prodhojn qashtu po samsungat pas disa kohesh shum po lodhen , psh e kom vrejt te bateri e telit tbabit , i hargjigjet shpejt , ja ka ndrru baterin qe dy her po perseri i bjen shum shum shpejt , tani te hapja e app , e krejt npergjithsi , te iphonat nuk o kshtu

6. omega_web

omega_web Anëtar i Njohur

Postimet:
    558
    Pëlqimet:
    221
    Pikë nga trofetë:
    73
    Kjo qe ke then eshte e vertet por nuk e kuptoj pse ne s5 nuk mund te besh update versoinin e fundit kur parametrat e aparatit jane te mira?

7. c0d3r11

c0d3r11 Anëtar Fillestar

Postimet:
    56
    Pëlqimet:
    15
    Pikë nga trofetë:
    18
    Varet se nca versioni e ke un S4 kam edhe me punon perfekt pa asnje difekt version 5.1 po thojne qe samsung nuk do ta nxjerri versioni marshmallow per s4-s3 edhe ta besh vet do te nxjerri shum probleme, cfare versioni e ke s4 ose s3?

8. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    Vellai e ka s4 androit 5.1 si ty nje shok e ka s3 android 4.4 mdk .... E vetmja menyte esht tu instosh ndonje rom se u pa puna.... Nje arsye qe te mos blej telefon samsung :mad: meqe do blija note 5 .... nuk e ndroj me xiaomin as me samsunk leshi as me iphone qe i prishin modelet e tyre te vjetra x te kaluar tek te rejat :mad:@......

9. c0d3r11

c0d3r11 Anëtar Fillestar

Postimet:
    56
    Pëlqimet:
    15
    Pikë nga trofetë:
    18
    Po vec kjo nga ngel tju instalosh noj ROM

-em- pëlqen postimin.
  10. -em-

-em- Anëtar i Njohur

Postimet:
    613
    Pëlqimet:
    216
    Pikë nga trofetë:
    73
    Provo të instalosh ndonjë rom.
    Redmi note 3 është më I mirë se s5.
    Note 4 që ka dalë tani dhe sërisht është I lirë është e më I mirë.

11. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    e di po me mire te maresh ndonje mi5s ose mi6 se 350-400$ kane ldale dhe ja vlen shum here me shume se markat e tjetra qe sa vijne e vi risin cmimet..

12. -em-

-em- Anëtar i Njohur

Postimet:
    613
    Pëlqimet:
    216
    Pikë nga trofetë:
    73
    Problemi I këtyre firmave është tek cilësia sidomos kamera qe le për te dëshiruar.
    Une nuk do jepja me shume se $200 për një tel kinez.

13. ervislako

ervislako Anëtar Aktiv

Postimet:
    124
    Pëlqimet:
    10
    Pikë nga trofetë:
    18
    une s4 mini kam edhe je dite me pare me ka mare nje update nga android, kam ersion 4.4.2 por asnje problem deri tani

14. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Nese ndryshon njehere baterine mbaroi gjithcka. Do vuash deri sa te nderrosh telefon.

15. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    E ke shum gabim... Jane telefona premium si hwawei , one plus one dhe jane shum here me te mire se samsung e htc e lg....

16. beni20

beni20 Anëtar Legjendë

Postimet:
    1,621
    Pëlqimet:
    52
    Pikë nga trofetë:
    78
    Samsung eshte shum i mir per ata qe din me perdor

17. Juxhin

Juxhin Anëtar Aktiv

Postimet:
    176
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    38
    E ke shum gabim... Nqs ti je nje perdorus tel normal cdo telefon eshte i mire por neqofte se je dikush qe nxjerr me te miren nga telefoni tij atehere je gabim... Samsung ngecet shum ne krahasim me.nje tel xiaomi apo hwawei apo htc apo lg.....

18. beni20

beni20 Anëtar Legjendë

Postimet:
    1,621
    Pëlqimet:
    52
    Pikë nga trofetë:
    78
    Une thash nese din me perdot samsung eshte 1 kshtu qe gjysma e botes e perdorin po flas ne kosov nuk ka shtepi qe se ka sepaki nje samsung per mu nuk eshte problem pasi i rregulloj edhe mund te punoj me te gjith telefonat

19. Gevio

Gevio Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,086
    Pëlqimet:
    260
    Pikë nga trofetë:
    113
    Mua personalisht me pelqejne telefonat Doogee. Jane shume te lire dhe kane performanca te mira, kete qe kam tani (Doogee y100 plus) e gjen $80 ne Aliexpress, dhe per cmimin qe ka jam shume i kenaqur deri tani, sme ka nxjerre asnje problem serioz.

20. -em-

-em- Anëtar i Njohur

Postimet:
    613
    Pëlqimet:
    216
    Pikë nga trofetë:
    73
    Nuk e kam fare gabim. Une i kam perdorur te dy variantet kinez dhe firm. Personalisht nuk do e nderroja samsung galaxy s7 me asnje tjeter per momentin edhe pse nuk eshte tel perfekt. Kamera eshte fantastike, cdo gje punon mire, nuk ke surprize qe kur zgjohesh ne mengjes nuk te ndizet tel lol ose nuk ka me sinjal. One plus hyn ne kategorine e telefonave te shtrenjte sikurse huawei, keshtu qe nese jep para, jep per nje firme qe ka seriozitet. ;)

beni20 pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...