1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje per "featured image" ne Wordpress

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga Valdrin Miftari, 19 Nëntor 2023.

1. Valdrin Miftari

Valdrin Miftari Anëtar i Njohur

Postimet:
    832
    Pëlqimet:
    23
    Pikë nga trofetë:
    38
    Pershendetje, e kam nje host ne namecheap me nja 3 domaina te lidht, edhe tu i ndjek do steps per me optimizu hostin, i bona do ndryshime, tash te krejt domainat, kur e shperndaj linkun ne comment neper postime, nuk shfaqet fotografia del e bardh (blank image). Si muj me rregullu kete problem? supporti i namecheap po thot nuk eshte problemi te ne, nuk po munden me rregullu, me heret mka punu shum si i bona kto ndryshime po kam problem vetem 1600/1000 i shfaq tjerat asnja nuk i shfaq, edhe te library nuk shfaqen gjith fotografit ne WP. E kam te instaluar edhe Yoast SEO/ Faleminderit per mirkuptim

2. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,078
    Pëlqimet:
    301
    Pikë nga trofetë:
    153
    Open Graph and Twitter Card Tags

3. Freeman

Freeman Anëtar Fillestar

Postimet:
    58
    Pëlqimet:
    28
    Pikë nga trofetë:
    18
    Nqs ke instaluar Yoast SEO dhe ke perzgjedhur nje Featured Image per cdo post/faqe duhet te jete ne rregull.
    Per merako shiko source code the kerko per property="og:image". A ke ne rregull foton ketu?

Rrjetet sociale perdorin caching, dhe mund te nevojitet 1 dite qe te bejne update imazhin.

Shpërndaje faqen

Loading...