1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje Per aprovim ne adsense

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga -K-M-, 22 Korrik 2023.

1. -K-M-

-K-M- Anëtar Aktiv

Postimet:
    320
    Pëlqimet:
    49
    Pikë nga trofetë:
    38
    i mire eshte, po adsense eshte i trent bro skrahasohet asnje me te hiq aspak.

2. DardanDaci

DardanDaci Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,350
    Pëlqimet:
    1,046
    Pikë nga trofetë:
    193
    AdSense ka ndryshuar alogritmet qe nga fillimi i ktij viti , momentalisht eshte me i miri vetem nese punon me Target Traffic, Me vende te caktuara.

3. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    Kam provu dyat, me rehat jam ne Adskepeer dhe me sigurt ,nuk ka banned ne adskepeer ndersa ne adsens mundet me ndodhe, edhe cpm esht e mir me social trafik nuk ka dallim nga adsesne flas nga pervoja ime te pakten..

4. Valdrin Miftari

Valdrin Miftari Anëtar i Njohur

Postimet:
    827
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    38
    Me cfare audience je? Usa trafik ?

5. -K-M-

-K-M- Anëtar Aktiv

Postimet:
    320
    Pëlqimet:
    49
    Pikë nga trofetë:
    38
    adsense fiton sa ki kapacitet. tjerat sado kapacitet me pas, fitimin nvaret prej tyne.

6. DailyTeCh

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    Po me usa

7. DailyTeCh

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    Un po flas me shum siguri sepse ka koh qe merrem me keto pun,i kam provu te gjitha dhe adskepeer tash per tash muj me then esht top.

8. futubox

futubox Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    3
    Po e testoj dhe un po ne krahasim me mgid me duket me cpm me te ulet

9. KastriotKoti

KastriotKoti Anëtar i Njohur

Postimet:
    662
    Pëlqimet:
    131
    Pikë nga trofetë:
    73
    Pershendetje e kom 1 problem me ads ma heret kom pas tjeter web qe kom punu qe njo 5 vjet veq qat web e kom perdor ka pas rank tmir edhe asniher skom pas probleme me to me mar naj restrict a najsen tash kom fillu me nje web tjeter qe 2 vite edhe ket web sosht i ri po problemi esht qe nuk po mi njeh krejt vizitat p.s ket muj i kom shti 50k vizita amo mi ka njeh veq 30k ne Google Analytics jon 50k edhe ne Jetpack njejt dmth nuk osht problemi te trafiku se me website tjeter se kom pas ket problem asniher, reklama tjera nuk kom ne web perveq te Adsensit mos e din najkush qka mundet me kon problemi ose a ju ka ndodh edhe juve edhe si keni vepru ma boni hallall qe e zgata shume.

10. DailyTeCh

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    Cpm kerkon disa dit deri te stabilizohet, dhe do te bindesh edhe vet qe me usa trafik cpm e ke mbi 7/8/9$

11. KastriotKoti

KastriotKoti Anëtar i Njohur

Postimet:
    662
    Pëlqimet:
    131
    Pikë nga trofetë:
    73
    Me 7-10k daily vizita sa fiton per afersisht me adskeeper se edhe un po e provoj tash se u aprovova ? traffic se kom usa krejt e kom franc dhe canada tjerat mix, gjithashtu qfar date behen pagesat ne adskeeper ?

12. DailyTeCh

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    Mvaret , keto dit e kam cpm 10$, ne fillim e kam pas 5/6$ ndryshon po mesatarja esht 7/8$ tash llogarite, pagesat i bejn me 28/30 , disave me heret po ndodh me ju pagu.

13. futubox

futubox Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    3
    Faleminderit per pergjigjen puna esht qe un shumicen e kam nga Shqiperia ,prandaj eshte e ulet si cpm

DailyTeCh pëlqen postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...