1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Objektivi im per 2022 (ONLINE)

Tema tek 'Projektet Tuaja' e hapur nga beyourself, 14 Maj 2022.

1. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Pershendetje!
    Objektivi im per vitin 2022 eshte te arrije 300K Followers deri ne fund te vitit ne faqen e Instagramit, e cila ke te beje per Travel. Deri tashi kam arritur 16k, dhe kjo eshte arritur per rreth 1 muaj, nje menaxhim i rregullt i faqes. Audienca kryesisht eshte nga USA. Kete mision po e beje me shum pasion dhe mendoje se gjithcka do te shkoje shum mire. Dhe po mendoja nese do arrija 300K a mund te arrije te fitoje para prej kesaj faqe?

*VLORI* dhe RegShqip pëlqejnë postimin.
  2. RinoorT

RinoorT Anëtar

Postimet:
    40
    Pëlqimet:
    8
    Pikë nga trofetë:
    18
    Pse nuk ja bon nje promo per ca dit objektivin mberrite me heret.. :p

3. Poshnjari

Poshnjari Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    3,337
    Pëlqimet:
    1,213
    Pikë nga trofetë:
    343
    Suksese me projektin dhe mos u shkurajo shpejte. Me vullnet shume gjera arrihen

perrex dhe beyourself pëlqejnë postimin.
  4. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Nuk ia vlen te promovosh ne Instagram shum pak reach, 5$ per cdo dite sjell nga 1k dhe si perfundim vijne a po nuk vijne 2-3 followersa. Me mire follow/unfollow, dhe ads nje here ose dy her ne muaj sa per aktivitet.

5. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    @beyourself - a mund te ma tregosh metoden se si ke arritur 16k per 1 muaj?

beyourself pëlqen postimin.
  6. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Pershendetje me metoden /Follow/Unfollow. Beje diku deri tek 200+ Following ne dite por nuk i coj 200 per njehere pershembull 20-30 cope ne oren 8 te mengjesit, pastaj ne 10 te mengjesit prap 40-50. E keshtu me rradh, me kte gje mund te dergosh me shume se limiti qe te jep instagrami. Gjithashtu dergesa e FOLLOWING varet se sa i vjeter eshte ai account. Kam krijuar disa media sociale, gjithashtu postoje ne te gjitha Mediat Sociale rregullisht. Postimet jane te vjedhura por Unike, modifikimi i hashtags, location, caption jane perfekte prandaj arrije te kem nje trafik te madhe. Ndaje dicka nga jeta ime ne story, pyes njerezit se si planet e tyre po hecin dhe shume gjera te tjera rreth jetes se tyre dhe jetes time. Beje like dhe komente njerezve qe i kam derguar follow gje qe rezulton ne FOLLOW BACK. Krijoj nje koment te gjate ne te cilin pershkruje profilin e njerezve te cilet kane te bejne per kategorine e faqes time. Nje mesazh i cili permban "Postimi juaj eshte i mrekullueshem, profili juaj eshte shume unike, duhet te vazhdoni keshtu." kete mesazh jau dergoj cdo faqe qe me del perpara. /Mos te harrojme dhe mesazhet ne privat. Gjithashtu si kjo me larte por mesazh i ndryshem. Nuk deshiroj ta bej publike per momentin faqen por qe me vullnet gjithcka arrihet. E gjithe kohe ime eshte e perkushtuar ne kete faqe. Pasi jam i lire. (Mos te harrojme dhe REELS eshte kryesorja qe me sjell ndjekes. Riposto REELSA te cilat jane bere virale, cdo dite kete gje beje.)

Last edited: 17 Maj 2022
    Liridoni, RegShqip, erjoni1 dhe 1 anëtarë tjetër pëlqejnë postimin.
  7. erjoni1

erjoni1 Anëtar Fillestar

Postimet:
    88
    Pëlqimet:
    9
    Pikë nga trofetë:
    33
    Faleminderit per keto info njeri

8. miraxh

miraxh Anëtar i Njohur

Postimet:
    965
    Pëlqimet:
    254
    Pikë nga trofetë:
    93
    fiton nqs hap nje website ne lidhje me travel dhe e lidh me adsense

9. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Fokusi im eshte te krijoj nje komunitet te madhe, po mendoje te krijoj dhe nje grup ne telegram me njdekesit qe kam dhe te ndajne foto dhe gjera me njeri-tjetrin aty ne grup. Dhe nga kjo faqe te fitoje duke reklamuar hotele nga e gjithe bota.

10. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    Falemnderit @beyourself, suksese me tutje!

11. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Faleminderit.

12. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,158
    Pëlqimet:
    511
    Pikë nga trofetë:
    193
    ne 31 dhjetor pres qe te shkruash ktu dhe te thuash qe e arrite qellimin :cool:, suksese

13. RinoorT

RinoorT Anëtar

Postimet:
    40
    Pëlqimet:
    8
    Pikë nga trofetë:
    18
    Edhe ashtu

14. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Do bej me te miren :) do ju a bej nga nje reklame faqeve tuaja pastaj :p ( me lek domethen) ;)

Alkeo pëlqen postimin.
  15. aksham

aksham Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,002
    Pëlqimet:
    52
    Pikë nga trofetë:
    68
    A e ke arrit?

Slumerican dhe senti pëlqejnë postimin.
  16. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Jo fatkeqsishte

Slumerican pëlqen postimin.
  17. aksham

aksham Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,002
    Pëlqimet:
    52
    Pikë nga trofetë:
    68
    Nuk duhet mu dorzu kurr

18. beyourself

beyourself Anëtar Aktiv

Postimet:
    238
    Pëlqimet:
    58
    Pikë nga trofetë:
    28
    Sjam dorzu vlla, akoma vazhdoje. Po me keto perditesimet e reja instagram spo me jep fare shikueshmeri. Perpara disa muajsh videot shkonin nga 5-6 milion shikime vetem nje reels. Ndersa tani asgje nuk ecen viral pervec Facebook qe ka nje algoritem te mire. Tani jam fokusuar ne facebook pasi vetem per nje jave po beje 400k reach dhe video virale +500 followers. Por pa monetizim, po vazhdoj te postoje rregullisht, presim rezultatet ne vijim.

Shpërndaje faqen

Loading...