1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Ndihme per fillestaret

Tema tek 'Bitcoin' e hapur nga Cabohetkshu, 14 Nëntor 2021.

1. Cabohetkshu

Cabohetkshu Anëtar

Postimet:
    2
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    1
    Ckemi njerez si jeni n rradh t par ? Doja te dija meqe skam shum q kam fillu t interesohem per kto crypto currency's nga ju q jeni me me shum eksperienc. Si mund te arrish te fitosh lek me kto ndonje keshill dmth se e di q duhet te blesh dhe te shesesh ne momentet e pershtatshme po prap ca mund tna thoni do ju isha shum falenderues ose ndonje metod q ja vlen per te prodhuar bitcoin pa bler mga pajisjet monstruoze

2. Aldi1234

Aldi1234 Anëtar Aktiv

Postimet:
    116
    Pëlqimet:
    17
    Pikë nga trofetë:
    28
    Si je? per ta prodhuar ke kte linkun https://www.nicehash.com/profitability-calculator
    Ky linku llogarit paisjen qe ti ke fut sa kushton korenti te vendi jot dhe tregon fitimin.
    psh nqs ke nje laptop per lojra qe i ka parametrat e mira ose qe ka nje kart grafike te mir e fut aty modelin e kartes grafike dhe tregon sa fiton. ose cdo paisje per mainig.
    2 me kto kriptovalutat mund te bosh exchange qe e blen kur ka ren vlera dhe e shet kur esht rrit gjithmon duke dit qe ti i sdudjon lexon lajme per to. porkjo do nje far kapitali qe te kesh fitim njesoj si me lek euro qe e blen euron 1.15 e shet 1.20.
    Ose blen kto monedhat e vogla qe nuk kushtojn as nje dollar, i blen dhe pret sa te rriten shum qe te kesh fitim. psh un mendoj qe kjo Shiba deri vitin tjeter ka me pas nje rritje do i hiqet nje zero
    3. Mund te bosh Trade ku ke me shum fitim dhe me shum rrezik per humbje .nqs ne exchange ti e blen kur per shembull btc ka ren ne 60k dhe pret te shkoj 70k qe ta shesesh prap por bie me shum se 60k ti leket akoma aty i ke pret te rritet kurse ne Tregti nqs e blen dhe ajo bie shum ti humb leket .Per kte pjeses e Trades duhet te shikosh video dhe duhet te kesh koh ti sdudiosh gtafiket e levizjes.
    Investing.com esht faqia me e madhe e lajmeve qe un shikoj tek kto.
    Mendimi im kerko lexo vet se nuk mundet kush te shpjegoj ketu ate qe ti kerkon.

3. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    SHoh qe ke sado pak njohuri, me interesoj kjo te besh Stacking nje Coin, p,sh be stake 1ETH per 1 muaj si shkojn kalkulimet shtohet vetem sasia e ETH apo edhe fitimi se nuk e kam te qarte nese ke koh ben te sqarosh

4. Bushido King

Bushido King Anëtar i Njohur

Postimet:
    648
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Staking eshte sistem qe ka filluar para disa viteve ,ndersa vitin e fundit mund te besh stake pothuajse te gjitha coins ,jo qe te gjitha kane sistemin ashtu mirepo exchange dhe wallet e njohura paguajn interes % vjetor per APY per coin nese ti e mbane ne exchange apo walletin e tyre.Disa wallet dhe exchange qe paguajne mire jane :Celcius Network,Nexo,Blockfy,Atomic Wallet,Exodus etj etj. Mirepo une kisha rekomandu ne Binance ka disa coins qe kane interes shume te larte te pagese sidomos vitin e fundit ,psh Axie Infinity nese e ben lock per nje muaj ke interes vjetor 115.34% qe i bie gati 10% ne muaj,me e mira eshte qe edhe nese i ke lock (dhe te duhen urgjent per ndonje rast) ti mund ti terheqesh prap mbrenda 24 ore por vetem e humb interesin e atij muaji e jo me shume.

Aldi1234 dhe DailyTeCh pëlqejnë postimin.
  5. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,067
    Pëlqimet:
    298
    Pikë nga trofetë:
    153
    FLm , ishe shum i qarte i nderuar.

6. Yllka

Yllka Anëtar Aktiv

Postimet:
    111
    Pëlqimet:
    29
    Pikë nga trofetë:
    38
    Nje pyetje i nderuar. Cilen platforme do sugjeroje ose e perdor cet per Trade.
    Kam pas perdor Stoemgain por ka shume komisione. Ne binance nuk e kuptoj fare se si behet trade. Ose me ndonje video tutorial nese mundesh

7. Flori.007

Flori.007 Anëtar

Postimet:
    42
    Pëlqimet:
    8
    Pikë nga trofetë:
    8
    Pershendetje . Kam disa kohe qe jam pjese e crypto e po ndaj mendimin tim me ju . Se pari do ju sygjeroja qe thjesht te beni investime ne exchange e leket ti kalonit ne wallet jo ti linit ne exchange pasi ndoshts si pak e din platforma exchange e 2 ne bote konkurente e drejteperdrejte me Binance qe quhej FTX brenda 12 oresh falimentoj me nj kapital prej 32B $ . Trade ne Binance eshte fare e thjesht edhe nese behet trade me busd qe eshte coin i binance fee eshte teper e ulet . Mund te kontaktoni e ne privat nese keni dicka tjeter

Shpërndaje faqen

Loading...