1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje Moving Out of the Amazon SES Sandbox

Tema tek 'Pyetje dhe Përgjigje' e hapur nga Dr. PsY., 2 Maj 2018.

1. Dr. PsY.

Dr. PsY. Anëtar Aktiv

Postimet:
    354
    Pëlqimet:
    14
    Pikë nga trofetë:
    18
    Pershendetje,

jam duke u munduar te e hap nje SMTP server ne amazon, ku me duhet te dergoj emails ne ato qe nuk jane te verifikuara ne amazon ses, kam emails te ndryshme qe jan subscribe me google account, hotmail, yahoo etc...

gjat hulumtimit ne internet pash qe me te mira i kish ofertat amazon, kam hap account free ne aws.amazon.com kujtoj qe i kam ndjek te gjitha hapat qe duhet mirepo nuk po mundem te e fshij accountin nga Amazon SES SandBox qe me mujt e me dergu imella edhe ne ato qe nuk jan te verifikume ne amazon.

Pra, ketu mund te me ndihmojn vetem ata qe kan njohuri e kan pervoj me amazon SES, shpresoj te jet dikush ne mesin tuaj e te me ndihmoj se si mund te e kaloj kete hap

Shpërndaje faqen

Loading...