1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Ministry Of Math

Tema tek 'Faqet Shqiptare' e hapur nga MicroBoy, 28 Dhjetor 2010.

1. MicroBoy

MicroBoy Anëtar Fillestar

Postimet:
    53
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Code:
    http://ministryofmath.info
    Ministry Of Math është forumi i vetëm shqiptarë që përkrahë Latex-in (së paku kështu i kemi informatat). Me anë të Latex-it ju mund të shkruani formula matematikore, dhe serveri do ti kthej ato në imazhe, duke mundësuar kështu një komunikim shumë më të lehtë mes dashamirëve të matematikës. Shpresojmë se ky forum do të shërbej si vend takim për të gjithë ata që e kanë hobi matematikën por pse jo edhe për ata që nuk e kanë por thjesht nevoja i shtyn ta mësojnë. Synim i yni themelor është që të gjithë ata që synojnë të marrin pjesë në Olimpiadën e Matematikës të ken një vend ku mund ti shkëmbejnë problemet, idetë, zgjidhjet e tyre për detyra të ndryshme matematikore. Por sigurisht ky do të jetë edhe vend takim i nxënësve të shkollave fillore dhe atyre të mesme. Ne jemi munduar që çdo që ta bëjmë si është më së miri, mirëpo e dim se kjo nuk është asnjëherë e mundur, por shpresojmë që me kalimin e kohës do të shkojmë duke e avancuar forumin dhe opsionet e tij. Presim sugjerime, kritika, ide nga ju rreth asaj se çfarë duhet shtuar, hequr apo ndryshuar në forum që ky të jetë sa më i thjeshtë dhe sa më interaktiv me përdoruesit e tij.

Last edited by a moderator: 17 Janar 2016
  2. beni-2010

beni-2010 Anëtar Aktiv

Postimet:
    194
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    suksese ide e mir kjo

3. cHs

cHs Anëtar Aktiv Staff Member IT Staff

Postimet:
    317
    Pëlqimet:
    7
    Pikë nga trofetë:
    33
    Hmm si ide pom doket koxha interesante .
    T'uroj suksese , dhe ishalla gjen sa ma shum njerz te interesuar per Matematike !

4. MicroBoy

Postimet:
    53
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    E di qe eshte pak veshtir, se shume njerz tek ne e urrejn matematiken, edhe ja kan merzi. Por ka mjaft edhe prej atyre qe e dojn me zemer, prej ketij vitit Kosova fillon me marr pjese ne Olimpiaden Nderkombetare te Matematikes, kshtu qe po shpresojm ky forum ka me kon si nje vend takim per krejt ata qe jan te interesum me marr pjes ne olimpiad edhe mi nda se bashku me te tjeret problemet, zgjidhjet, literaturen etj... Por sigurisht nuk lihen anash edhe ata qe nuk dojn me marr pjese ne Olimpiad po thjesht i nevojitet per shkolle apo profesion.

5. Doom-Cracker

Doom-Cracker Anëtar Aktiv

Postimet:
    134
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    Pash nje antar me emrin Valmir Gashi , mos behet fjal per gjeniun e matematikes qe e kemi pa ne TV ? A po eshte vetem rastesi emri i njejt .

6. MicroBoy

Postimet:
    53
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Valmir Krasniqi, po eshte pikerisht ai.

7. anjshtanji

anjshtanji Anëtar Aktiv

Postimet:
    415
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    po me pelqejka shume veq suksee njeri po regjistrona meniher

8. une2

une2 Anëtar Fillestar

Postimet:
    79
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    0
    Pune e shkelqyer. + nje rep nga une.

9. cRu3l.b0y

cRu3l.b0y Anëtar i Njohur

Postimet:
    900
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    0
    Bravo, djema!!! Të them të drejtën një kësi-lloj projekti kam pas ndërmend dhe unë, por më të zgjeruar domëthënë mos t'jetë vetëm Matematika por dhe lëmi të tjera, megjithatë më pëlqen iniciativa!

Ju uroj suksese, e shpresoj mos të mbyllet kjo faqe për një kohë të gjatë.
    Përshendetje!

10. viS

viS Anëtar Aktiv

Postimet:
    418
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    Ju uroj suksese.!
    PS: I LOVE MATH ♥

11. MicroBoy

Postimet:
    53
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    Falemnderit të gjithëve.Me kohë ndoshta edhe do të hapen forume për fizikë dhe shkencat e tjera që kanë të bëjnë me matematikën, por asgjë nuk është e sigurt. E të shpresojmë që do të ketë jetë të gjatë, edhe pse hosti po kërkon shpenzime financiare për shkak se nuk po mund të hapi kudo host ngase jo të gjithë e lejojn Latex-in kështu që vendi ku e kam tani kërkon më shumë para se hosting kompanit e tjera. @viS pom vjen mirë ngase tek ne egziston një mentalitet anti-matematikë :D

12. NamikIsejni

NamikIsejni Anëtar Fillestar

Postimet:
    79
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    6
    Pershendetje
    Forumi me pelqeu sepse ishte per Matematik pasiqe bej disa detyra edhe un nga kjo qe shkruani ju
    Per problemet financiare mundemi te gjithe te regullojm kete duke dhen nga 1 euro nqofte se esht e mundur apo ju pelqejn antareve per kesi lloj projektesh ja vlen te behet nje donacion i mire qe te zgjerohet matematika ne trurin e njerzve shqiptar .

Kalomir Mos detyro te mbyllet asnjeher ky projekt bej qmos

ITSHQIP

13. sara2310

sara2310 Anëtar

Postimet:
    9
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    ueee si e keni nxjerr si me porosi... se pikerisht te shtunen kam per te bere fazen e dyte te olimpiades se matematikes
    ide sh e mire bravo :p

14. MicroBoy

Postimet:
    53
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    8
    @Namikisejni Faleminderit shume per perkrahjen, momentalisht nuk do te kerkoj asgje nga antaret. Mirepo pas nje kohe nese nuk ecen puna mire me ato reklamat qe i shihni aty, atehere do te detyrohem ose te kerkoj ndihme ose ta mbylli. Mirepo per nje kohe do ta financoj vetem.

@sara2310 Shpresoj se do te gjesh shume materiale dhe detyra qe do te ndihmojn ne synimet e tua :)

15. sara2310

sara2310 Anëtar

Postimet:
    9
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    [mod]Të lutem lexoje rregulloren, më saktesisht rregullen e 3.

Rregulla e tret(3).
    [/mod]

16. argjent.gashi

argjent.gashi Anëtar

Postimet:
    16
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    Shum projekt i qelluar , te uroj shum sukses !

17. VaLoN

VaLoN Co-Founder Staff Member Administrator

Postimet:
    841
    Pëlqimet:
    349
    Pikë nga trofetë:
    208
    Edhe pse qenka postuar ketu , rastesishte per faqen tuaj mesova ne youtube tek disa video ligjerata qe kishte bere nje anetare i juaji per maturen shteterore, dhe vertet ju pergezoj per faqen.
    Per ata qe do te hyjne ne testin e matures vertet ja vlen per ti shikuar ato video dhe po ashtu ta vizitoni faqen ngase kishte shume materiale interesante.

PS. Pasi eshte koha e testeve te matures tema juaj do behet ngjitese per ca kohe.

18. dritoni18

dritoni18 Anëtar Fillestar

Postimet:
    60
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    8
    Landa ma e mire ne Bote

19. cDB

cDB Anëtar Aktiv

Postimet:
    218
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    Shume me pelqen projekti ,ia vlen te investohet.

suksese !

20. pumma

pumma Anëtar i Njohur

Postimet:
    619
    Pëlqimet:
    59
    Pikë nga trofetë:
    58
    shum faleminderit per ket forum :) suksese

Shpërndaje faqen

Loading...