1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Loja : "Gjeje Fjalkalimin" - Fito VPS

Tema tek 'Biseda të Lira' e hapur nga bi0, 22 Janar 2017.

  1. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Bravo 5 u zgjidh sa ma e lart Niveli i veshtirsis aq ma e mir esht VPS logjike :)
     
    4n0n!m pëlqen postimin.
  2. 4n0n!m

    4n0n!m Anëtar Aktiv

    Postimet:
    226
    Pëlqimet:
    372
    Pikë nga trofetë:
    98
    vazhdojme tutje !
     
    loneytunes pëlqen postimin.
  3. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Level 4 : E pazgjidhur
     
    4n0n!m pëlqen postimin.
  4. 4n0n!m

    4n0n!m Anëtar Aktiv

    Postimet:
    226
    Pëlqimet:
    372
    Pikë nga trofetë:
    98
    Okey, une e kam zdhidh amo tash pe spjegoj.
    Mu mos ma jep njeher vps, po mbledhi pik deri sa mendon se mjafton dhe ne fund ma jep nje vps pak me te mire...
     
    loneytunes pëlqen postimin.
  5. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Zgjidhi te dyjat , merr premium vps :
    [​IMG]
     
  6. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Level 6 Online - Coded in C# .net + protected code ,
    Gjene fjalkalimin good luck do te kisha deshire qe te marrin pjes me shum antar nuk e di pse kaq pak te interesuar tek e fundit edhe staffin le te marrin pjes
     
  7. AlbanianC0derz

    AlbanianC0derz Anëtar Fillestar

    Postimet:
    87
    Pëlqimet:
    13
    Pikë nga trofetë:
    8
    Eshte normale qe na del kinezçe me ILSpy
     
  8. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Eshte obfuscated ( protected ) Nuk dua tjau bej aq thjesht hehe
     
  9. AlbanianC0derz

    AlbanianC0derz Anëtar Fillestar

    Postimet:
    87
    Pëlqimet:
    13
    Pikë nga trofetë:
    8
  10. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
  11. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
  12. AlbanianC0derz

    AlbanianC0derz Anëtar Fillestar

    Postimet:
    87
    Pëlqimet:
    13
    Pikë nga trofetë:
    8
    Me e bo rename .txt ose me edit me notepad ?
    PO t'ishte file ne anglisht e kisha bo let deobfuscated po ti e ke mar ke kinezt.
    Pse file esht i lidhem me m.uploadedit.com?

    T'ia kaloni mir.
     
  13. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Jo Me notepad nuk do te arrish shum . Me qellim e kam be obfuscated qe ta mos e shihni kodin . Gjuha kineze eshte pjes e obfuscated hahaha kupto nuk esht problemi qe ste ben TY me be deobfuscated por NUK BON ME U BOO ( faktikisht ben por nuk mundeni ) mos e provoni ate menyr . Provojeni ndonje rrug tjeter :)
     
  14. 4n0n!m

    4n0n!m Anëtar Aktiv

    Postimet:
    226
    Pëlqimet:
    372
    Pikë nga trofetë:
    98
    Une spe muj me gjet hahaha :D i give up !
    Sorry, po edhe spo kam shume kohe mu marr me gjet passwordin...
     
    loneytunes pëlqen postimin.
  15. sodovina-city

    sodovina-city Anëtar i Njohur

    Postimet:
    708
    Pëlqimet:
    181
    Pikë nga trofetë:
    88
    Zgjidhja 4. Password: beyou

    E dekompallojm fajllin .exe me ane te VB Decompiler, shkojm tek kodi i frmLogin tek cmdLogin_Click shiqojm kodin me posht

    Code:
    Dim global_0040533C As Global
    loc_00404177: var_2C = Chr(98)
    loc_004041E6: var_18 = var_2C + Chr(101) + Chr(121) + Chr(111) + Chr(117)
    loc_004041F1: Me.SaveProp 'Ignore this = var_18
    loc_00404255: var_18 = txtKKK.Text
    loc_0040428A: edi = (var_18 = Me(14)) + 1
    loc_0040429F: If (var_18 = Me(14)) + 1 = 0 Then GoTo loc_0040443A
    loc_00404310: MsgBox("Fjalkalimi u gjet!", 64, "Done", 10, 10)
    
    Pra neve na nevojitet me gjet var_18 = var_2C + Chr(101) + Chr(121) + Chr(111) + Chr(117) ku var_2C = Chr(98). Thjesht e konvertojm ne baze te tabeles se ASSCI

    Code:
    Chr(98)  = b
    Chr(101) = e
    Chr(121) = y
    Chr(111) = o
    Chr(117) = u
    Nuk me nevojitet VPS.
     
    enneaa, Blerim R., ﴾.﴿ dhe 1 anëtarë tjetër pëlqejnë postimin.
  16. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Bravo . Pikerisht e kerkova kete por kishte edhe nje rrug ma te thjesht hahah ta bejm edhe ate nje level 7 Do ta publikoj sonte .
    Kisha lut kush ka aftesi me kodim le te shkruan edhe te behet me interesante :)
     
  17. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    Update : Level 6 e Pa Zgjidhur
    Level 7 Added Level easy coded in c++ :D
     
  18. KALI-ALB

    KALI-ALB Anëtar i Njohur

    Postimet:
    918
    Pëlqimet:
    211
    Pikë nga trofetë:
    73
    Beje te pakten
    Code:
    system ("PAUSE")
    ne fund qe ta verifikojme a e kemi gjet passwordin ahahha
     
  19. bi0

    bi0 Anëtar Aktiv

    Postimet:
    432
    Pëlqimet:
    312
    Pikë nga trofetë:
    73
    po nese e gjen ai ka system pause :) haha
     
  20. KALI-ALB

    KALI-ALB Anëtar i Njohur

    Postimet:
    918
    Pëlqimet:
    211
    Pikë nga trofetë:
    73
    Bera shaka se e hap me cmd po deshe qe mos te mbyllet
     

Shpërndaje faqen

Loading...