1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Krijimin e nje muzike?

Tema tek 'Problemet e zgjidhura' e hapur nga BaDBoY-ALbania, 19 Maj 2014.

Statusi i temës:
Temë e mbyllur. Nuk mund të postoni.
  1. BaDBoY-ALbania

BaDBoY-ALbania Anëtar Aktiv

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Pershendetje te gjitheve.

Po mendon nje miku im per te bere nje kenge por na duhet nje program qysh mund ta vendosim zerin bashke nje muzike dhe ti perputhim te dyja me efekte. Kush eshte ndonje program qe mund te na ndihmoje per kete?

2. DamageraL

DamageraL Anëtar Aktiv

Postimet:
    333
    Pëlqimet:
    24
    Pikë nga trofetë:
    18
    Qu more shko me naj Studio !
    se ne kompjutera sun ban sen !

3. BaDBoY-ALbania

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Po ne studio e di une , po ne thjesht do bejme nje muzike amatore nuk pretendojme qe ta nxjerrim ne youtube apo ndonje vend tjeter thjesht per qefin tone a kupton?

4. ILazz.Os

ILazz.Os Anëtar Aktiv

Postimet:
    214
    Pëlqimet:
    14
    Pikë nga trofetë:
    18
    BaDBoY-ALbania pëlqen postimin.
  5. Zyklon

Zyklon Bitcoiner

Postimet:
    3,505
    Pëlqimet:
    349
    Pikë nga trofetë:
    253
  6. ILazz.Os

ILazz.Os Anëtar Aktiv

Postimet:
    214
    Pëlqimet:
    14
    Pikë nga trofetë:
    18
    mundesh me perdor edhe FL Studio e kam perdorur me heret .. 2011

7. BaDBoY-ALbania

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Tek ky programi mund te gjej punime te gatshme? Domethene muzike te gatshme nga interneti dhe ti modifikoj qysh eshte .psd ne photoshop? Se besoj se do me duhet shume kohe qe te mesoj kete program dhe nuk kam kohe , prandaj dua dicka qe mund ta gjej te gatshme dhe ta modifikoj.

Shume informative , shume faleminderit.

8. BaDBoY-ALbania

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Shume faleminderit , te njejtjen pyetje doja te dija dhe tek FL Studio?

CP : Tek ky programi mund te gjej punime te gatshme? Domethene muzike te gatshme nga interneti dhe ti modifikoj qysh eshte .psd ne photoshop? Se besoj se do me duhet shume kohe qe te mesoj kete program dhe nuk kam kohe , prandaj dua dicka qe mund ta gjej te gatshme dhe ta modifikoj.

9. ILazz.Os

ILazz.Os Anëtar Aktiv

Postimet:
    214
    Pëlqimet:
    14
    Pikë nga trofetë:
    18
    nuk ka gje bro.. per at dhe jemi ketu ti ndihmojm njeri tjetrit ,

10. Selim Baruti

Selim Baruti Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,375
    Pëlqimet:
    257
    Pikë nga trofetë:
    128
    Normale qe mund te gjesh ! Cdo instrumental behet me ate program FL STUDIO !

11. sp0nTeX

sp0nTeX Anëtar Legjendë

Postimet:
    1,522
    Pëlqimet:
    390
    Pikë nga trofetë:
    138
    Spe kuptoj se qa e ke nderlidh "muzik t'gatshme ne PSD o_O" PSD Perdoret vetem per Photoshop edhe per asgjë tjeter.
    Sa per muzik mundesh me shkarku instrumentale t'ndryshme melodi me i kombinu edhe del muzika por prap se prap ne qoftëse sosht krijim i yti sja vlen.
    E në qoftëse ki deshir me kriju instrumentale tua patjeter duhet me pas Sint (piano elektronike)./Kalo Mir

-f0rGivE. pëlqen postimin.
  12. Selim Baruti

Selim Baruti Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,375
    Pëlqimet:
    257
    Pikë nga trofetë:
    128
    Atehere qe ta kuptosh !
    Ky po thote qe te shkarkoj instrumentale edhe ti editoj me programin , si editohen filet .psd ne Photoshop !

13. BaDBoY-ALbania

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Shiko man , une di se po flas me njeri spo flas me kompjuter e se kam marr dhe shume pergjigje negative gjithmone , por sbesoj se jam une shkaku edhe njehere.

C'fare nuk kuptove aty man , aty kam folur shume qarte per ta shpjeguar dhe ty PSD eshte nje dokument nga ADOBE qe i jep mundesine dikujt tjeter te editoj projektin e dikujt une skam shume ide rreth photoshop-it por ja kam idene per c'fare perdoret meseshumti psd-ja. Prandaj e thashe doja dicka te ngjashme me funksionin qe ka psd ne photoshop ate funksion te kishte dhe ai dokument kur te egzekutohej qe ti jepte mundesi atij qe do ta hapte ate dokument te bente ndryshime dhe modifikime?

Per c'fare arsyeje e bere ate postim , mire qe nuk me ndihmove por me lodhe nga trute.
    Fjaline e dyte qe bere prap e bere shume larg asaj qe kerkoja une man , spo kerkoja as te behesha bethoveni qe te krijoj ndonje simfoni me ate program , apo Mozarti qe te beja ndonje melodi qe te vente deri ne veshin tende , une fola qarte aty se dua as per youtube e as per ndonje gje tjeter e as nuk po e kerkoj ndonje kualitet te mire.

good bye , neqoftese nuk je dakort apo ke pegjigje negative apo dicka tjeter , thjesht gjeneroje ne mendje e mos lodh gishtat per ta shkruajtur.

14. sp0nTeX

sp0nTeX Anëtar Legjendë

Postimet:
    1,522
    Pëlqimet:
    390
    Pikë nga trofetë:
    138
    Perderisa ti kerkon ndihm un e shoh t'arsyeshme met ndihmu me njohurit e mia.
    Je një nder antart qe ki kerkesa t'veçanta ne forum edhe nuk je aspak falenderues pastaj po mundohesh me gjujt fajin ton tek antart tjer rasti konkret me antarin @-f0rGivE.
    Sosht hera e par qe si formulon mir kerkesat e tua edhe pastaj po nxehesh kot por prap se prap vehtes ja bon ska problem.
    Sa per muzik tash ti po bjen n'kundeshtim me vehten,kurkush nuk te tha me u bo bethoveni ti kerkove muzik t'gatshme muzik t'gatshme kerkush nuk t'ofron e ku t'pakten ti nuk e ke cek as zhanrin e muzikes qe don me marr t'gatshme ti.Kerkush nuk shpenzon koh kot per me kriju beat free e sidomos n'at formatin qysh po e kerkon ti.
    Edhe diqka per fund:Në qoftëse 1 antar mundohet met ndihmu edhe n'qoftse nuk t'ka ndihmu t'pakten falenderoju qe ka hup koh met kthy ty pergjigjje.

Last edited: 19 Maj 2014
    -f0rGivE. pëlqen postimin.
  15. Blerim R.

Blerim R. Anëtar Legjendë Staff Member IT Staff

Postimet:
    7,259
    Pëlqimet:
    1,268
    Pikë nga trofetë:
    358
    Po te jap nje pergjigje me direkte per kerkesen tende.
    Perdor FL Studio, eshte e thjesht ne perdorim gjithashtu mundesh edhe me mar projekte (ato qe i quan ti PSD) te gatshme ne internet dhe mund te midifokosh apo te besh cfare te duash me to dhe ta formosh kengen qe deshiron.
    Suksese

16. BaDBoY-ALbania

Postimet:
    280
    Pëlqimet:
    19
    Pikë nga trofetë:
    18
    Une jam i vecante si njeri vete po perderisa nuk i dal kundra rregullores per asgje as ti nuk duhet ti dalesh kunder duke folur budallalliqe ketu. Me gjej nje person qe eshte perpjekur te me ndihmoj dhe nuk e kam falenderuar. Une nuk nxehem aspak jo , ti se mendon kurre qysh behem une kur nxehem gjithsesi sdua as ta vazhdoj me kete bisede , ok ok ok . faleminderit per ndihmen.

Kete po provoj atehere , shume faleminderit mund ta mbyllni temen.

Statusi i temës:
Temë e mbyllur. Nuk mund të postoni.

Shpërndaje faqen

Loading...