1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Konfigurimi i DreamBox qe te punoje me IPKO!

Tema tek 'Mësimet e Përzgjedhura' e hapur nga Fannol Gashi, 22 Shtator 2010.

1. Smooke

Smooke Anëtar Fillestar

Postimet:
    93
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    A eshte e vertet qe kan dal dreambox HD , nese po tregoni ndonje info

2. albbi

albbi Anëtar Aktiv

Postimet:
    394
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    po more ka dreambox HD clone kushtojn 180euro ndersa original kushtojn me shtrejt

3. stevie g

stevie g Anëtar

Postimet:
    1
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    Siq keni mundur me pa para pak javeve i kan ndalu DreamBox-a edhe un si njo prej klienteve kom mbet pa programe,
    deshta me ju pyet a ka naj mundesi me i konfiguru Dreambox-in qe me mi qel programet si ma pare pa u var prej atyre qe i kan bo kto sene ma pare.

4. Mr. President

Mr. President Anëtar

Postimet:
    25
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    6
    Përshëndetje

Deri më herët kam qenë duke shikuar programet prej një personit që e paguaja në muaj, tashmë nuk jam me të, por problemi është se më nuk po i shoh, kshtu janë po pamje nuk japin, mua më duket se janë dëmtuar fajllat dhe spo funksionon mire dreambox, a mund te me ndihmon apo qfar CCcam të përdor për t'i parë programet shqip të DigitAlb & Tring Digital.

Faleminderit.

5. Nofka

Nofka Anëtar Aktiv

Postimet:
    382
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    28
    Kush po ju thot bee qe ka dal dreambox HD Qysh e di une mas viti te ri :p tash po i bjen prej 2012 me dal havera :)

6. Nofka

Nofka Anëtar Aktiv

Postimet:
    382
    Pëlqimet:
    2
    Pikë nga trofetë:
    28
    mfal shoki i kan nal do serveraa veq do o fjala se ka plot servera qe jon tu boo :) edhe qe kan me boo ..!

7. anjshtanji

anjshtanji Anëtar Aktiv

Postimet:
    415
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    hej mund te bej ndokush ndonje tutorial se si te konfigurojme Dream Box 500 qe te punoj,mu me ka beri deri ne ate kohen ku policia bere operacion per ndalimin e tyre.

8. albbi

albbi Anëtar Aktiv

Postimet:
    394
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16
    Digitalb dhe disa paketa te tjera nuk ka mundesi te hapen pa C line ose pa abonim zyrtar

pa paguar nuk mundesh te shikosh sa per cccam versioni i fundit eshte 2.2.1
    Sigurisht qe nuk te koke ne rrjedh me tekonologjin pasi qe DM HD ka dal qysh moti
    Free nuk mundesh me shiku vetem nese te jep dikush ndonje C linje free mundesh ti shikosh vetem paketa bulsat ne 39 shkall lindje edhe disa canale tjera :)

9. edoni15

edoni15 Anëtar Aktiv

Postimet:
    478
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    48
    Ku me gjet ni C-line qe mi qel krejt kanalet jo veq digitalb per dreambox500s

10. albbi

albbi Anëtar Aktiv

Postimet:
    394
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16

free problem te gjesh por mund ta blesh nga njerz te ndryshem qe shesin linja

11. edoni15

edoni15 Anëtar Aktiv

Postimet:
    478
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    48
    SA kushton per dm500s edhe diqka se une nuk e njof edhe mir dreamboxin.. tash me pas qet c-linin edhe me shti ne dreambox tani ma nuk ki nevoj me bo abonim se ti qel krejt kanalet apoo se une qeshtu e kuptoj

12. albbi

albbi Anëtar Aktiv

Postimet:
    394
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16

n'varet se qfar abonimi e ben per 1 muaj kushton 5 euro varsisht nga shitesit edhe ti hap te gjitha ato pako te cilat shitesi i ka kartelat dhe i ka ne server por une te kisha keshilluar nje dm800 HD pasi qe flitet se digitalb 70% te kanaleve do te kaloj ne HD ne janar

kalo mir :)

13. edoni15

edoni15 Anëtar Aktiv

Postimet:
    478
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    48
    nejse nuk epaske kuptuar mir pytjenn :

une po vetii qka asht cline nese une e kom cline a mi hap kanalet edhe pse nuk e boj abonimin po ja marr veq clinen dmth e blej ata edhe e vendosi ne dm500s edhe a me hapen kanalet a jo

14. avnies

avnies Anëtar

Postimet:
    1
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    shoke jam i ri me dreamboxin , mora dreambox 500 , e instalova Cccam 2.1.4 , por prap nuk ben , aty nuk ma nxjerr me Comon interface po Cccam 2.1.4 , nuk e di me ndihmon kush nese ka mundsi

15. NewGimi

NewGimi Anëtar

Postimet:
    18
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    vlla kshtu cline osht ne shqip linje se e hedh ne dm 500 a po ku ta di une kuptohet ne cfg e hedh cline ose linje
    edhe nese e ble ate cline a po linje normal se kan me tu hap kanalet vlla kaq kalo mir

16. NewGimi

NewGimi Anëtar

Postimet:
    18
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0
    vlla nuk po te kuptoj edhe qaq mir se per ku e ki fjalen ti a me caktu aty nalet ku te klikos ne komand me pullen e blue
    edhe nalt ty a po ta qet cccam 2.1.4 a po te shfaqet kjo nalet comon interface
    qe ti don ta lesh aty nalt comon interface osht shum thjesh shko me koman anash me pull ku e rrit zerin ne dreambox edhe e cakton cile po don ti
    ose cccam 2.1.4 ose comon interface
    ja ku ta caktojsh ti cilen ke deshir vesh ja bon mos harro e cakton p.sh cccam 2.1.4 edhe del jasht me pull exit edhe shkon me pun ne koman kuptohet
    meny edhe ku e shef kete qe shkrun keshtu shadow e prek edhe restartohet dm yt edhe e run kaq vlla kalo mir

17. edoni15

edoni15 Anëtar Aktiv

Postimet:
    478
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    48

As une spot kupoj oo vlla :: ngomm se une se di bash mir qa asht c-line ... nese une nuk kom abonim prej kerkujt edhe e gjej dikun at cline edhe e fus ne dreambox a muj mi shiku kanalet a joo

18. albbi

albbi Anëtar Aktiv

Postimet:
    394
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    16

nese nuk ke abonim prej askujt dhe e gjen nje C-line ne net apo edhe ja merr naj kuna nese ajo C-line eshte valide dhe eshte Reshare(d/m/th me perdor 2 e me shume persona) mundeni me shiku paketat per te cilat eshte e e dedikuar e nese ajo C-line qe po thu ti me gjet dikun nuk eshte valide ( i ka perfundu abonimi per sa e ka pas 1 dit , 1 jave ,1 muj , apo edhe 1 vit ) kot e vendos se asgje nuk te hap :)

19. edoni15

edoni15 Anëtar Aktiv

Postimet:
    478
    Pëlqimet:
    4
    Pikë nga trofetë:
    48
    Dmth me gjet ni cline dikunnn edhe me vendos dmth cline valide dmth po i hapka kanalet edhe pse skom abonim prej dikujt

20. NewGimi

NewGimi Anëtar

Postimet:
    18
    Pëlqimet:
    0
    Pikë nga trofetë:
    0

po bre vlla

tani ki edhe linje free neper forum te ndryshem a mo ta dish se nuk je i sigurt ne ato linje ka qe te bojn pun a mo 90% nuk bojn pun
    edhe ato 10% ki ndepremje ose bllokohen ose ma shum rrin nal qe sa i shef ti

Shpërndaje faqen

Loading...