1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Kerkojë VULLNETARË ne nje faqe ...

Tema tek 'Bashkëpunime dhe Partneritete' e hapur nga shoock3d, 29 Mars 2014.

1. shoock3d

shoock3d Anëtar Aktiv

Postimet:
    302
    Pëlqimet:
    6
    Pikë nga trofetë:
    18
    Realmadrid.AL është komuniteti i cili prioritet ka informimin sa ma të shpejtë dhe korrekt me lajmet mbi Real Madrid. Ky portal mirëmbahet nga vullnetarë te apasionuar pas Real Madrid. Deri më tani nuk kanë ecur punët siç duhet në menaxhimin e këtij portali, për këtë arsye ne kerkojmë edhe ndihmën tuaj si fansa madrilen.

Nëqoftëse edhe ti dëshiron të kontribuosh, komuniteti ynë do të të mirëpresë në mënyrën më të mirë. Gjithçka ju duhet është vullneti juaj për punë, ne do ju suportojmë në mënyrë që ju të mund të kontribuoni profesionalisht në këtë portal. Mos hezitoni nga kontaktoni, bashkohuni edhe ju në krahun e vullnetarëve të tjerë …

Faqja është dukë përdorur nje CMS ( Wordpress ) e cila është shum e thjeshtë ..

Te interesuarit mund të me kontaktojne ne PM

Faliminderit shumë .

Shpërndaje faqen

Loading...