1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Investoni ne NFT

Tema tek 'Valutat Tjera Virtuale' e hapur nga DarKr0x, 8 Nëntor 2021.

1. tryordie

tryordie Anëtar

Postimet:
    36
    Pëlqimet:
    10
    Pikë nga trofetë:
    8
    https://t.me/nftalbania ky eshte linku ne te cilin do tregohet, cfare eshte nft per cfare sherben, si te shesim... Dhe shume informacione te tjera.

DarKr0x pëlqen postimin.
  2. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Pershendetje,
    Nese e ke bere one time payment me pas mundesi ne OS, atehere kjo eshte fee me nxjerr listing nje asset. Shto ne wallet vetem aq sa shkon.
    Sa te shkon gas?

Persa i perket shitjes, nuk kam informacion se si mund ta shesesh, pasi une merrem me koleksione qe kane volum dhe jo te krijuara vet.

3. Suad

Suad Anëtar

Postimet:
    30
    Pëlqimet:
    13
    Pikë nga trofetë:
    8
    @DarKr0x postim shum me vend vlla, nese kishe pas mundsi nje bisede te shkurt private. Qka mkishe sygjeru me ble ne nft dhe metaverse.

4. Mr.Gh0$T

Mr.Gh0$T Anëtar i Njohur

Postimet:
    716
    Pëlqimet:
    230
    Pikë nga trofetë:
    73
    linku i diacordit esht expired :(

Suad pëlqen postimin.
  5. Suad

Suad Anëtar

Postimet:
    30
    Pëlqimet:
    13
    Pikë nga trofetë:
    8
    Sa kam dijeni une duhet me i fut $100-$150 vler ETh edhe pastaj mund ta listosh.

teper vone e paskam pa kete postim :( shpresoj se tjera lajmrime tua nuk do tme ikin.

Last edited by a moderator: 9 Dhjetor 2021
  6. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Ky projekti ka mbaru me kohe, dhe zakonisht i bejne reset invites link dhe dalin expired.
    Gjithashtu futu ne telegram se do nxjerr disa projekte te mira per dhjetorin.

7. Avioni

Avioni Anëtar Aktiv

Postimet:
    229
    Pëlqimet:
    94
    Pikë nga trofetë:
    38
    Emri ne telegram?

8. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    2.5% fee dmth fjala osht per kete te quajturen "Gas"

Faleminderit @DarKr0x

9. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    @DarKr0x - A mund te na shpjegosh procesin me koleksione shkurtimisht, dmth per ato qe nuk i krijon vet?

Si dhe ndonje menyre per t'i shitur keto tonat qe i krijojme vet? dmth ndonje web qe ka audience qe ne nuk e njohim pervec Opensea dhe Rariable

10. Bobobledi32r

Bobobledi32r Anëtar

Postimet:
    4
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    Pershendetje eshte hera e pare qe postoj ne forum dhe desha tju informoj ne lidhje me si te krijoni nje nft e ta veni ne shitje gratis po ta veni ne shitje me Etherium do ju kerkoj gaz fee per transaction por ju mund te veni ne shitje me poligon matic edhe mund ta kryeni falas postimin un keshtu i kam vene ne shitje disa nft

E kisha fjalen per te siti opensea.io

Last edited by a moderator: 26 Dhjetor 2021

Shpërndaje faqen

Loading...