1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Investoni ne NFT

Tema tek 'Valutat Tjera Virtuale' e hapur nga DarKr0x, 8 Nëntor 2021.

1. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Pershendetje,
    Sic e dini, kam vite qe merrem me crypto. Kohet e fundit jam fokusuar ne NFT. Ne fillim isha shum skeptik, por mendoj qe eshte e rendesishme te marrim pjese ne nje nga trendet me te fuqishme te crypto markets.

Para dy ditesh morra pjese ne Divine Anarchy pre-sale, ku bleva vetem nje NFT dhe vetem tani ajo pikture e ka vleren x2. Po futem ne kete fushe per long term, dhe pse jo te kem ne posedim dicka me vlere te larte.

Dje gjeta nje projekt tjeter, quhet Spooky Boys Country Club i krijuar nga Holy Ghost, nje person shume i famshem me 1.3 milion ndjekesa ne instagram.
    Code:
    https://www.instagram.com/holyghost/?hl=en
    Discordi i ketij projekti per disa dite ka marre mbi 10k members ne dite. Une po ju dergoj nje invite link ku mund te futeni:
    Code:
    https://discord.gg/RZGmMbAv
    Ju inkurajoj te provoni te futeni ne whitelist dhe te keni mundesine te jeni nga te paret. Launch eshte vetem ne 4 dite. Price per mint eshte 0.06 ETH.

Sic e dini, rregulli eshte te beni research tuaj, por une di te them qe kam dhene gjithe kohes sinjale TOP.

Gjithe te mirat.

Suad, senti, Bushido King dhe 1 anëtarë tjetër pëlqejnë postimin.
  2. Bushido King

Bushido King Anëtar i Njohur

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Gjithashtu ne trend tashme eshte Metaverse dhe te gjithe coin-at e metaverse dhe gaming jane ne trend shume te madh ,dhe cdo here do jene ne rritje dhe kerkese.Tash eshte veq fillimi i botes virtuale : Land, Games,Nft etj.Me e mira e ketyre lojrave eshte edhe pse luan paguhesh ne njefar forme ,jo siq kemi luajtur veq per qef pa pagese :p:p.

BurimBushi dhe DarKr0x pëlqejnë postimin.
  3. D3LL4

D3LL4 Anëtar Aktiv

Postimet:
    413
    Pëlqimet:
    108
    Pikë nga trofetë:
    53
    ku muj me e ble ket coin dhe me qfar wallet monitorohet.

4. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Te faqja zyrtare, arsye pse kam postu link discord nuk eshte me pa sa members ka, por aty jane te gjitha info qe te duhen.

5. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,054
    Pëlqimet:
    296
    Pikë nga trofetë:
    153
    A mundeni te sqaro me detajisht kete pune, pash edhe diku, edhe dikush me tha te blejm kto fitgura NFT Figures por kur nuk e din si shkon dhe cfar eshte kjo eshte problem te blejm dicka syt mbyllur, eshte dicka e njejt me cryptot, ka bej dicka si loj lotarie me falni per injorancen.

6. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Vlla eshte e njejta ide qe dikush thot investo ne DOGE por nuk te shpjegon cfare eshte DOGE si eshte kriju etj.
    Mundet me u fut ne google dhe me lexu per NFT.
    Une e sygjerova sepse ka shume interes dhe me e ble ne fillim do ket perfitim, per cdo gje tjeter duhet ta studioni vet.

Aty eshte link i Discord ku futesh dhe meso me shume.

Suad, Bushido King, Mr.Gh0$T dhe 1 anëtarë tjetër pëlqejnë postimin.
  7. Bushido King

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Eshte drejtim ne vetvete si te themi dege e fakultetit te crypto-s NFT ,dhe shume e shume kategori tjera ne crypto qe po vine. NFT - non fungible tokens ,nuk jane vetem figura qysh ti ke mendu por eshte shumeqka art,punim,produkt qe eshte unik -nje dhe i vetem dmth nuk mund te kopjohet apo klonohet sikur filet qe i kemi pasur me heret nje muzike apo piktute qe mund te kopjohet pa kufi. Nje tjeter kategori tash ne vrull dhe fillimet e saja eshte metaverse dhe gaming dhe nese investoni ne ndonje Loje - Coin qe eshte ne fillimet e saj ajo mund te rritet ne te ardhmen 100x-1000x nese edhe marketcap eshte i vogel dhe ka hapsire per rritje. PS : Tag eshte per antarin DailyTech

DailyTeCh, Change, Mr.Gh0$T dhe 1 anëtarë tjetër pëlqejnë postimin.
  8. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,054
    Pëlqimet:
    296
    Pikë nga trofetë:
    153
    Kuptuam dicka me shum por jo se e kemi te qarte si investohet, si kerkohen , se te dim ku te investojme, p.sh siq i kemi BTC,ETH, etj etj kto NFT Figures ku listohen ku ruhen egziston nje Wallet sikur per cryptot pra per mu esht dicka e re dhe me interesoj te di se nga ky forum kemi nxjer xdo her mesimin e duhur, pra si blihen , ku blihen , si suhen, si shiten ndoshta esht mundim por kush ka njohuri mir esht te ben nje tem special per kete ..

Poshnjari pëlqen postimin.
  9. Bushido King

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Marketi me i madh gjigant i NFT aktualisht eshte : https://opensea.io/ per blerje dhe shitje ,mirepo me sa kam pa kane fillu edhe exchange tjere te tregtojne ne platformen e tyre.

DailyTeCh pëlqen postimin.
  10. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Nje update per kete projekt.

Mint price: 0.06 ETH + 0.02-0.025 ETH gas fee= 0.08-0.085 ETH

AVG opensea price 0.11 ETH.

Profit 0.25 ETH diku te 100$ vec per 1 dite, pa marr parasysh qe floor price mund te rritet.
    Ndoshta mund te duket pak, por per dike qe e ben si pune dhe ka ETH ne wallet, duke marre pjese ne keto projekte fitojne 10k+ muaji.

Grenzoo dhe Universal pëlqejnë postimin.
  11. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Update:
    Floor price 0.17 ETH.
    100%+ profit :)

Aureli AK dhe sg1 pëlqejnë postimin.
  12. Aureli AK

Aureli AK Anëtar Aktiv

Postimet:
    251
    Pëlqimet:
    56
    Pikë nga trofetë:
    38
    A mund te blesh nft me bnb meqe eth ka shum gas fee

senti pëlqen postimin.
  13. senti

senti Anëtar Fillestar

Postimet:
    82
    Pëlqimet:
    31
    Pikë nga trofetë:
    28
    Vetem binance nft e ofron kete opsion. Ne binance po mund te blesh

Dhe un kam lexuar por nuk e kuptoj, se pse rritet cmimi? Pse nje foto pa lidhje pa histori artisti vlen shum? Cdo kush mund te krijoj dhe ti ver nje cmim qe deshiron. Pse duhet ta blej. Ose nqs e blej nga cfar arsye i rritet vlera? Ose e kunderta a mund ti bjer vlera ? E shum e shum pikpytje qe spo i jap drejtim. Por nje gje eshte e sigurte qe do behet nje gje shum e madhe NFT dhe do ket shum vlere. Keshtu mendoj!

Last edited by a moderator: 14 Nëntor 2021
    Change pëlqen postimin.
  14. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Po, ato te BSC por NFT qe ecin me shume jane ne ETH network.
    Prandaj une futem ne presale dhe whitelist sepse ne public gas fee shkon diku 300-500$.

Update, floor price dje ka shkuar 0.5 ETH, dmth rritja 500% profit :)

Aureli AK pëlqen postimin.
  15. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Pershendetje,
    Po ju jap nje update tjeter. META BILLIONAIRE eshte projekti me hot per momentin.
    Presale price: 0.2 eth

Futuni ne discord dhe lexoni si te futeni ne whitelist.
    Minumim profit, 200%.

Code:
    https://discord.gg/MSt3scvAqw

16. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    Ke te drejte,

ne kete drejtim edhe une se kuptoj mjaftueshem, si psh mund te blesh cfaredo vepre dhe ajo ka vlere? Psh nje vizatim shume i thjesht i dikujt, pse ta blej une ate?

Si mund te jete unik kur mund ta besh screenshot ose ta besh te njejten duke e shikuar dhe ta shesesh perseri ti? Etj.

17. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Ti mund ta besh screenshot, por ajo pikture eshte ne adresen e dikujt dhe eshte vetem e atij personi, shume thjesht e verifikueshme ne blockchain.

18. DarKr0x

DarKr0x Anëtar Legjendë

Postimet:
    3,564
    Pëlqimet:
    1,290
    Pikë nga trofetë:
    358
    Dikush i ka ndjekur dhe ka perfituar?

19. Alkeo

Alkeo Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,138
    Pëlqimet:
    502
    Pikë nga trofetë:
    193
    shum interesante me esht dukur dhe mua por sic e the dhe ti ne fillim mu duk pak skeptik dhe un prd sjam marre por gjithmon i kam hedh nji sy, gjithashtu dhe kto gas fees te prishin pune

20. RegShqip

RegShqip Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    23
    Pershendetje @DarKr0x , u mundova ta postoj nej gje ne opensea per shitje, por une dmth nuk kam asnje monedhe ne wallet, dhe me del kjo, si t'ia bej? (shiko screenshot) dmth a duhet te fus ndonje shume te madhe ne wallet apo vec transaksion sa per te bere unlock? Une nuk kam dmth asnje cent ne wallet.

Si dhe pyetja e dyte, nese e perfundoj kete hap dmth e listoj, a duhet te beje share dikun per shitje apo aty mund te shihet nga anetare te tjere dhe mund ta blejne, sepse kete punen e NFT nuk e kuptoj ende mire

Faleminderit,

dhe nese ke mundesi dhe kohe, ndonje teme do te ishte e mireseardhur per ne fillestare ne NFT, duke perfshire se

- Cka nevojitet per te filluar,
    - A mund te shet dikush qe ka 0.00 buxhet
    - Cilat jane hapat qe duhet ndjek nese dikush deshiron ta blej "artikullin" tend
    - etj

[​IMG] , etj

tryordie dhe DailyTeCh pëlqejnë postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...