1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Pyetje Iniciative per bashkepunim...

Tema tek 'C# // C++ // VisualBasic' e hapur nga Papillon, 31 Korrik 2018.

Tags:
  1. Papillon

Papillon Anëtar

Postimet:
    22
    Pëlqimet:
    12
    Pikë nga trofetë:
    3
    Pershendetje,
    Jam ne dijeni se ne Kosove ekzistojne shume kompani qe mirren me zhvillimin e software-it, mirpo kjo nuk do te thote
    se numri i tyre nuk duhet te zgjerohet.
    Permes ketij forumi kerkoj bashkepunetore per themelimin e nje kompanie te re per zhvillim te software-it.
    Se si do te funksionoi kompania ne fjale nuk e kam fare idene, por me rendesi eshte qe te fillojme nje iniciative te themelimit te saje e me vone shofim se si do te zhvillohen gjerat.
    Sa per informate jetoj dhe punoi ne sektorin e zhvillimit te software-it ne nje shtet te EU zones, deri tash nuk kam qene shum i interesuar per kesi lloj iniciative.
    Tash e tutje do te angazhohem me teper ne themelimin e nje kompanie dhe gjetjen e klienteve ne EU zone (edhe pse kjo nuk eshte fare e lehte)
    Asnje pune nuk munde te behet vetem, besoj se me bashkimin e forcave shum gjera munden me u arrite.
    Cdo sugjerim dhe ide eshte e mirepritur.
    Faleminderit!

Taboo, RexhepS dhe boom3rang pëlqejnë postimin.

Shpërndaje faqen

Loading...