1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

E kam ble nje Adsense AL te verifikum por...

Tema tek 'Google AdSense' e hapur nga Coins, 8 Nëntor 2023.

1. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    E kam ble nje Adsense AL te verifikum para 1 muaji por nuk eshte e verifikume me emer timin por me emer te nje personi tjeter edhe deshirova me ju pyet a mundem me terheq parat ne bank Adsense kur te mi dergon parat ?

1. Adsense eshte e verifikume
    2. Adressa eshte e verifikume
    3. Parat per terheqje i kam ba afer 900 euro ne kete muj te par

Thjeshte Adsense kur te mi dergon parat ne bank, banka a i pranon qato para kur nuk eshte ne emer temin Adsense dhe nese i pranon a me lejon mi terhjek ato para apo do kem probleme... ?

Florenc S. pëlqen postimin.
  2. Blunivers

Blunivers Anëtar Aktiv

Postimet:
    181
    Pëlqimet:
    90
    Pikë nga trofetë:
    38
    Llogaria Adsense duhet te kete nje llogari bankare te lidhur, ajo ka rendesi se ne emer te kujt eshte,
    nuk mund te terheqesh lek nese google dergon leket ne llogarine e dikujt tjeter,
    por nese te llogaria e bankes ndodhet banka juaj, ateher ju mund ti perfitoni ato,

Coins pëlqen postimin.
  3. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    Flm per info
    A ka ndonje rrezik nga shteti nese Adsense eshte e verifikuar me emer te dikujt tjeter ndersa une e fus llogarin bankare timen aty ?

4. KastriotKoti

KastriotKoti Anëtar i Njohur

Postimet:
    670
    Pëlqimet:
    134
    Pikë nga trofetë:
    73
    Momentin qe ti e ke ble Adsensin duhesh me ja ndru Emrin mbiemrin, gjithashtu te dhenat e bankes kur ti fut duhet me kon ne emrin ton.

5. profesori

profesori Anëtar i Njohur

Postimet:
    660
    Pëlqimet:
    135
    Pikë nga trofetë:
    73
    Vetem i vendos te dhenat e bankes edhe u kry , nese llogaria bankare osht e jotja apo e ndonje familjari ska rensi paret i mer.

6. Florenc S.

Florenc S. Anëtar Fillestar

Postimet:
    83
    Pëlqimet:
    22
    Pikë nga trofetë:
    33
    Rendesi ka vetem me i ndryshu te dhenat bankare, asgje tjeter dhe je ne rregull.

7. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    Po une emrin, mbiemrin mundem me ja ndryshu por problemi eshte qe me verifiku nuk mundem sepse nuk jam nga AL por nga KS ndersa ai Adsensi eshte i verifikum por jo me emer timin.

Ne rregull por ka nje problem aty kur po du mi vendos te dhanat per tatim nuk pom lejon me fut emrin tim por po thote ne emer te qati qe e ka verifiku Adsensen mundesh mi plotsu Taksat ose Tatimin.

Kjo Adsense qe e blejta asnjehere nuk i kishte fut te dhenat bankare aty askush, une tentova ti fus per taks por nuk me lejon me emer timin por veq me emer te ati personi qe e ka verifiku kete Adsense.

Kam degju qe Adsense i ka ndryshu rregullat qe 1 vit e me shume dhe tash ka mundesi qe nuk lejon si me par!

8. KastriotKoti

Postimet:
    670
    Pëlqimet:
    134
    Pikë nga trofetë:
    73
    Nese Adsensi osht i verifikum me adress me krejt mundesh pa problem me ja ndryshu emrin mbiemrin se kom ble edhe vet llogari kom adsense germany adresa osht un ja kom vendos emrin mbiemrin tem edhe llogarine time te payoneer po edhe adsense AL kom i kom ndryshu emrin so telashe, adresen ski nevoj me ja prek.. po nese ke problem me Tax qe nuk mundesh me fut atehere ktheje emer ton e provoje edhe pse nuk e di sakt na qe jem te KS sa mujm me lidh Tax ID e KS kur country osht AL se kom provu po ndoshta edhe e pranon momentin qe te kthen emer ton.

Last edited: 12 Nëntor 2023
    Coins pëlqen postimin.
  9. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    Me rregullat e reja nuk na lejon me ndryshu emrin dhe mbiemerin pa e verifiku perseri edhe pse kjo llogari eshte e verifikume me AL ne nga KS po me duket qe skemi shance me verifiku sepse nuk i pranon dokumentet nga KS dhe mu bonen 1500Euro edhe veq po i kqyri edhe spo mundem mi terhjek sepse cdo send po figuron ne emer te qati tipi qe e kam ble accountin e Adsenses

10. profesori

Postimet:
    660
    Pëlqimet:
    135
    Pikë nga trofetë:
    73
    Mi terheq munesh pa problem , veq ja vendos banken iban e atij shteti edhe pa problem i terheq ska lidhje emer kujt o adsense .

Coins pëlqen postimin.
  11. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    Faleminderit per kete pergjigje por ka dicka qe po me duket qe nuk eshte ne rregull
    Kur te shkoj me hap llogarin bankare ne Tiran Raiffaisen Bank une si banor i Kosoves duhet me deshmu qe kam te hyra ose punoj diku dhe kur me pyesin arsyeja e hapjes se llogaris cila eshte une duhet ti them se jam duke punu me Adsense online dhe ata kam degju qe automatikisht ta kerkojn naj dokument ose email qe Adsense ma ka dergu dhe une skam mundesi me ju dokumentu asnje dokument ose email qe Adsense ma ka dergu ne emer timin bankes sepse te gjitha dokumentet me vin ne emer te qati personi qe e kam ble llogarin e Adsenses keshtu qe kjo po me duket problem qe eshte dhe problemi i dyt qe eshte nese une fitoj para shume sepse kam fillu qe 2 muaj dhe kam mbi 1500Euro dhe parashikimet jane qe per cdo muaj te ardhurat po dyfishohen dhe mbi 10,000 Euro duhet me pagu tatim ne cdo vend te botes dhe ai tatim nuk po kam deshir te jete ne emer te dikujt tjeter por ne emer timin

12. profesori

Postimet:
    660
    Pëlqimet:
    135
    Pikë nga trofetë:
    73
    Me shkruaj privat
    te ndihmoj

Coins pëlqen postimin.
  13. Coins

Coins Anëtar

Postimet:
    7
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    13
    Ok

14. clusterphys

clusterphys Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,059
    Pëlqimet:
    350
    Pikë nga trofetë:
    138
    Pse flet kot kur sja ke idene? Apo don ti sjellesh te keqen tjetrit apo ta vesh ne siklet per rrugetimin qe ka nis? Adsense sdo me ja dit ca emri ke perderisa e ke veriku. Un psh e kam Jenny Ashton ne Us verified me adress. Pagesa payoneer emri im asnje problem. Prandaj emri eshte thjesht me ik pini te ato banesa ku eshte pallat qe te gjindet leht adresa, ne shpi private futja cdo lloj emri. Ti shoki qe ke adsense mos nderro as emer as mbiemer vetem fut te dhenat e bankes e je ok.

profesori pëlqen postimin.
  15. KastriotKoti

Postimet:
    670
    Pëlqimet:
    134
    Pikë nga trofetë:
    73
    Kadal vlla i dashtun shqipeee se kerkush nuk e msoj kerkon per keq, edhe vet kom ble adsense ja kom ndryshu emrin mbiemrin asni problem nuk ka, ka e nxjerre ti kto qe dua me ja sjell te keqen dikujt te keqen sja du kerkujt perkundrazi qka do qe di mundohna me dhon ndihmen edhe kontributin tem ktu ne forum.. ti e ke dhon iden tane une e kom dhon iden teme te dyjat jon njejt bre mundet me ndryshu emrin mbiemrin pa pik problemi mundet mos me ndryshu sipas teje qe un se kom provu e po bojka krejt n'rregull je amo mos thuj nuk ja ke iden vllaqko se sjemi ktu as mu shty me njoni tjetrin se smundesh ti me mi mat aftesit ti mu per deri sa nuk me njeh ;)

Shpërndaje faqen

Loading...