1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Best Internet Provider In Albania

Tema tek 'Biseda të Lira' e hapur nga Roxhers Krasniqi, 26 Shkurt 2023.

1. Roxhers Krasniqi

Roxhers Krasniqi Anëtar

Postimet:
    4
    Pëlqimet:
    1
    Pikë nga trofetë:
    3
    Pershendetje djem, jam tu kerku per internet me tmir ntiran per momentin jam tu perdor Vodafone edhe pse mbahet si kompania me e mire nshqipri prap osht shum e dobet nlidhje me gaming... ping minimal esht +70 gje qe sesht normale a mundet najkush mem sygjeru naj internet ma tmir cilen e perdorin edhe vet gamerat qe ja kan iden pingu me i ulet akoma me mir...Flm

2. eby

eby Anëtar Aktiv

Postimet:
    275
    Pëlqimet:
    136
    Pikë nga trofetë:
    53
    Ke AbisNet. Te sygjeroj linj te detikuar,
    Vodafone e degjeneroj internetin qe kur belu AbComin, qe per mua abcomi ka qene lider ne sherbim dhe cilesi. Nqs shef ndo nje kompani tjeter shif kontaktin e supportin si e kane, direkt call apo ticket support.

Roxhers Krasniqi pëlqen postimin.
  3. tupac.al

tupac.al Anëtar Aktiv

Postimet:
    418
    Pëlqimet:
    473
    Pikë nga trofetë:
    123
    Abissnet linje te dedikuar nqs do stabilitet. Nqs do shpejtesi, shiko Tibo. Mos u merr me Vodafone, Albtelecom, digicom etj etj. Nuk vlejne 1 lek.

4. Inpu

Inpu Anëtar Aktiv

Postimet:
    279
    Pëlqimet:
    27
    Pikë nga trofetë:
    38
    ABCom ka patur edhe ka akoma suport te degjeneruar, nuk vlejne dy lek. Kur nuk respektojne B2B mendo se cfare respekti do kene per B2C. Mos e besoni shume pjesen se emrit nga ABCom ne Vod AL, e vetmja gje qe kane ndryshuar eshte routing duke perdorur BGP te Vodafone. Ne fillim kishe ping 7.8/8ms kurse tani e kane kaluar si cdo ISP tjeter. Cdo ISP tjeter pervec dy te medhajave ALBtelecom/Vodafone deshirojne qe te fryhet me kliente edhe te arrij piken ku mund te shitet. Same sh!t jane te gjitha, diku me pak e diku me shume por nuk ka nje qe ja vlen 100%.

Eksperiencen time e kam patur me Digicom, ne LAN eshte shume ok por per pjesen e wireless CPE qe perdorin nuk jane stabel, duhet te investosh ne AP.

Last edited: 27 Shkurt 2023
  5. Lodvald

Lodvald Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,260
    Pëlqimet:
    628
    Pikë nga trofetë:
    258
    asnjeher iSP e medhaja nk te japin sherbimin e e isp te vogla lokale .
    Tani per momenti ke isp lokale 200mbps/50mbps per 1500lek ne muaj .

Ndersa tek ping ms u ngaterro pasi kan cache server edhe pingon ate server .

85.214.139.1 testoni kete ip lokacioni real berlin . shikonje qfar ping keni .
    Interneti i ALBTELECOM shum ma i mire se i VODAFONE sipas eksperiences time personale .

Shpërndaje faqen

Loading...