1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

Apple iOS 7 lëshohet më 18 shtator

Tema tek 'Tjera' e hapur nga dardankrasniqi, 12 Shtator 2013.

1. dardankrasniqi

dardankrasniqi Anëtar i Njohur

Postimet:
    882
    Pëlqimet:
    15
    Pikë nga trofetë:
    38
    Gjatë ditës së djeshme Apple kishte njoftuar publikun dhe mediat se versioni më i ri i sistemit të saj operativ iOS 7 do të lëshohet më 18 shtator 2013.

Apple tani ka lëshuar versionin e iOS 7 GM për zhvilluesit, i cili tani është në dispozicion edhe për iPhone dhe iPad, dhe kjo do të thotë se Apple do t’i lëshojë të dyja versionet më 18 shtator.

Apple iOS 7 sjell dizajn tërësisht të rid he më shumë se 200 specifika të reja softuerike për pajisjet e Apple, duke përfshirë ndërfaqen e re për përdoruesit, spektrin e ri të ngjyrave, si dhe ikona të shumta të aplikacioneve të Apple. / Telegrafi /

2. icylove

icylove Anëtar Aktiv

Postimet:
    181
    Pëlqimet:
    16
    Pikë nga trofetë:
    18
    Do jete i disponueshem per te gjithe llojet e iphonave, apo vetem per 5S dhe 5C ?

3. dardankrasniqi

dardankrasniqi Anëtar i Njohur

Postimet:
    882
    Pëlqimet:
    15
    Pikë nga trofetë:
    38
    iPhone 4, 4S, 5, 5S dhe 5C

4. siimon

siimon Anëtar i Njohur

Postimet:
    785
    Pëlqimet:
    113
    Pikë nga trofetë:
    63
    Per momentin e kom Beta por po presim Gold Master qka po ba sjell edhe pse nuk ka ndryshime te medha nga Beta e fundit vetem disa wallpaper te ri edhe ringtone :D

Shpërndaje faqen

Loading...