1. Përshëndetje dhe mirësevini në forumin e Itshqip.com
    Nëse akoma nuk jeni pjesë e IT komunitetit më të madhë Shqiptarë nga fusha e Teknologjisë Informative, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij komuniteti që tani duke u regjistruar këtu - procedura është shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Gjithashtu ju mund të regjistroheni edhe përmes rrjetit social Facebook, Twitter, Google+.

A keni ndegju per platformen Bestbuy

Tema tek 'Shpenzime dhe Përfitime' e hapur nga Rafet Maxhuni, 17 Maj 2022.

1. Rafet Maxhuni

Rafet Maxhuni Anëtar i Njohur

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    Best buy eshte nje platform qe sjell fitime nese investoni.

Nese i investoni 100 euro ku edhe minimumi eshte atehere dita mbi 5 euro te shkon 100 euro i ngrin per 365 dit edhe fitimin ditor e keni mbi 5 euro nvaret sa shok tani i ben edhe me shum ju shkon fitimi.
    Mundeni edhe 200 500 e me shum me shti mirpo ju do ti nenshtroheni disa kerkesave qe i jepe kjo platform une per 12 dit jam 168 euro mu kan ba 100 si ti baj terhjeku fitimin tem e tani puno me fitim te kompanis sic jan duke bere ne Mitrovice

Per me shum info per te interesuarit le te me shkruajn ne pv

2. Slumerican

Slumerican Anëtar Aktiv

Postimet:
    379
    Pëlqimet:
    98
    Pikë nga trofetë:
    38
    I njoh te pakten 20 persona qe jon tu e perdor. Personalisht nuk jom i interesum. Deshta me pyet a eshte rug pull?

3. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    Ma hollsisht rug pull cfar jan kto dy terme

4. *VLORI*

*VLORI* Anëtar me Përvoj

Postimet:
    1,130
    Pëlqimet:
    320
    Pikë nga trofetë:
    128
    A kane ndonje web ose cfare do qoft te informohemi se cfare ofrojn ?

5. Bushido King

Bushido King Anëtar i Njohur

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Mund te fitojne vetem peroduresit qe hyjne ne fillim sepse qe eshte scam eshte 1000 % e sigurte , kush mundet me e terhjeke investimin e vet sa ma heret e me mbete vetem me ato qe i fiton del fitim , mirepo qajo lock 365 dite eshte keq sepse kjo platform as 90 dite nuk besoj qe zgjate , veq prite cdo mengjes qe kane ike edhe ske qasje:p:p,

emimer, perrex, Poshnjari dhe 2 anëtarë tjerë pëlqejnë postimin.
  6. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    shum te kshilloj mos fol palidhje e para e dyta un sjam sefte nkto sene punoj nga 2008 edhe dikun i 9 qe po ja shoh windraw qe po i ban qe rrafsh 4 muaj dit me vlera mbi 1300 euro po kur sdi ma mir eshte mos me fol hiq se del ma mir

7. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    web skan mirpo apk kan e une me qit referals code po i bjen palidhje mirpo hiqeni ju e kqyrni si funksionon shum e eleht eshte 100% seshte scam kta po te siguroj ama sa vazhdon kshtu kto gjerat ne internet asnjera seshte 100%

8. Bushido King

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Me kane qe merresh prej 2008 nuk poston kso skemash palidhje qe jemi plake me keto ,ne 2022 te besosh hala ne kete sistemin investo dhe fito % te madhe ditore “too good to betrue” ,kemi kalu shume kso skemash Bitcoinnect ,InovaMine ,Cloud mining etj.Perveq me crypto qe mundesh me fitu ne binance apo ndonje legit exchange qe bene lock coins dhe fiton deri ne 100 % interes mujor.Binance eshte binance dhe jo keso fake emra “Best Buy” . Para nje jave ka kapitulluar Terra-Luna nje coin dhe kompani gjingante 40 bilionshe dhe ti jep garanci per Best Buy qesharake.

Slumerican, perrex, Poshnjari dhe 2 anëtarë tjerë pëlqejnë postimin.
  9. p3n7357

p3n7357 Anëtar i Njohur

Postimet:
    570
    Pëlqimet:
    180
    Pikë nga trofetë:
    73
    Po te vesh pak trurin ne pune duket qe ska kuptim eshte e qarte ponzi scheme
    Dhe fiton fillimi I piramides

10. DailyTeCh

DailyTeCh Anëtar Legjendë

Postimet:
    2,054
    Pëlqimet:
    296
    Pikë nga trofetë:
    153
    Kujdes, dicka e njejt me Bigcommerce, shpresoj te jem gabim por esht rrezik te investohet..

11. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    po te vesh trurin pak ne pune un jam ka i shoh windraw ka bajn drejt per drejti o ti shoqi se sjam ka flas fjal ne hava une po e shoh se vete kam postu ktu a eshte fake a legit cdo web qe e kam marr ama ktu i 11 po e shoh tu ba windraw plus si nuk te pelqen me punu po ju shkrun po ti kthejn paret un shqip po te shkruj edhe pse edhe vete po me befason si funksionon ama qe sa muj e muj jan ka punojn neper Mitrovice po flas qa kam pa

12. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    po ashtu eshte madje edhe platforma eshte e ngjajshme ama kjo kogja nje periudh eshte tu funksionu madje e gjate

DailyTeCh pëlqen postimin.
  13. Bushido King

Postimet:
    645
    Pëlqimet:
    265
    Pikë nga trofetë:
    83
    Ne rregull eshte ,spo thojme qe spo funksionon ose qe nuk po behen withdraw rregullisht por do zgjase nje periudhe deri sa atyne ju vine antar te ri me shume se te vjeter ,me te rinjte paguhen te vjetrit dhe rritet numri i parave qe hyne ne lock,kur ata bejne para mjaftueshem zhduken dhe djegen sidomos keta te rinjte.Te gjitha red flags e nje ponzi i ka :Si kompani e panjohur, me sistemin lock shume te gjate per nje vit,me rritjen e % nese sjelle antar te ri me refferal tanin etj.

14. Rafet Maxhuni

Postimet:
    847
    Pëlqimet:
    66
    Pikë nga trofetë:
    58
    Po po dikush ktu dikujt ja then dikujt i kahet ......

Shpërndaje faqen

Loading...